Urmareste-ne

Archive

Meciurile din grupa E a Ligii Campionilor formează biletul zilei de miercuri – CÂŞTIGAT

Sursă foto: apolene.com

Bielorușii de la BATE au de ce să tremure înaintea duelului cu Barcelona de pe Camp Nou, în care catalanii vor cauta să-și asigure calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Asemenea precedentelor trei confruntări directe, sunt așteptate multe goluri în poarta trupei din Borisov.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în stagiunea 2011/12, când Barcelona s-a impus cu 5-0 la Minsk și 4-0 pe teren propriu. Partida de acum două săptămâni a fost de asemenea tranșată la zero de jucătorii lui Enrique, grație unei „duble” a croatului Ivan Rakitic. În acest sezon, BATE nu a reușit să câștige niciuna dintre cele patru deplasări avute în Liga Campionilor: cu Dundalk (1-1), Videoton (1-1) și Partizan (1-2) în tururile preliminare, respectiv Leverkusen (1-4) în grupe.

Cel de-al doilea meci la care ne-am gândit pentru a forma biletul zilei de miercuri este tot din grupa E. Roma și Leverkusen au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din 2015 în tur, încheiat la egalitate, scor 4-4.  De altfel, romanii impresionează la acest capitol, toate partidele lor, exceptând-o pe ultima, terminându-se cu minimum două goluri înscrise. Nici Bayer nu se lasă mai prejos, „farmaciștii” punctând de 15 ori în precedentele patru jocuri oficiale.

BILETUL ZILEI – MIERCURI, 4 NOIEMBRIE
AS Roma – Leverkusen Peste 1,5 @ 1.20
Barcelona – BATE Borisov 1 (-2,5) @ 1.75
Cota finală: 2.10 la NetBet

Sursă foto: apolene.com

Agenții autorizate