Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Meciurile din Europa League care îți pot aduce profit. Vezi biletul zilei de joi! – PIERDUT

Sursa foto: tsf.pt

Meciurile din Liga Europa au fost mereu problematice, în special din cauza faptului că marile formaţii nu trateaza cu seriozitate competiţie. Cu toate acestea, cu o analiză atentă se pot găsi câteva pronosticuri din care să scoatem profit.

Primul meci pe care îl recomandăm la biletul zilei este FC Basel – Belenenses. Cele două echipe fac parte din grupa I, unde elvețienii sunt pe primul loc după două meciuri, cu șase puncte, în timp ce portughezii ocupă ultimul loc, cu un punct. Deși nu par foarte interesați de competiție, cei de la Belenenses nu sunt genul de formație care să piardă la scor un meci cu o trupă gen Basel, așa că ne așteptăm la puține goluri.

Statistica ultimelor partide arată faptul că două din ultimele trei meciuri jucate de Basel s-au terminat cu maximum două goluri marcate, în timp ce Belenenses are două meciuri consecutive terminate sub semnul „under”. Dacă mai luăm în calcul și faptul că portughezii nu au marcat până acum în această competiție, putem spune că șansele să vedem goluri sunt destul de mici.

Un alt meci din care se poate scoate profit este cel dintre Partizan Belgrad și Athletic Bilbao. Coșmarul Stelei a făcut spectacol în primele două runde și are maximum de puncte, după victoriile cu Alkmaar (3-2) și Augsburg (3-1). De partea cealaltă, și spaniolii au avut două meciuri cu multe goluri, din care au câștigat doar unul, 3-1 cu Augsburg, fiind învinși de Alkmaar, 1-2. Istoricul meciurilor recente ne îndeamnă să mergem tot pe multe goluri, atât Partizan, cât și Bilbao, terminând patru din ultimele cinci dueluri sub semnul „over”.

BILETUL ZILEI – JOI, 22 OCTOMBRIE
FC Basel – Belenenses 0-2 goluri @ 1,90
Partizan – Bilbao 2+ @ 1,30
Cota finală: 2,47 la Mozzart

Sursa foto: tsf.pt

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate