Urmareste-ne

Archive

Meciurile etapei din Bundesliga, analizate de Marcel Răducanu

Sursa foto: westfalenhallen.de

Marcel Răducanu analizează săptămânal pentru betmag.ro cele mai interesante dueluri din Bundesliga, cel mai spectaculos campionat din Europa.

Fostul mare fotbalist, care în prezent locuiește în Dortmund, anticipează că Monchengladbach poate câștiga meciul etapei cu Leverkusen, în timp ce favorita sa are șanse mari să se impună, duminică, împotriva lui Frankfurt.

DESPRE LEVERKUSEN – GLADBACH
„Cu siguranță va fi un meci spectaculos, ambele echipe caută să atace. Antrenorul gazdelor este sub presiune din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. Cred că vom vedea goluri. În privința rezultatului final, ori va fi egal, ori va câștiga Gladbach. Poate 2-1”
.

DESPRE DORTMUND – FRANKFURT
„Frankfurt este jos în clasament, va fi prudentă. Îmi place foarte mult antrenorul lor, nu va fi deloc ușor pentru Dortmund să câștige acest meci. Totuși, cred că Borussia se va impune. Nu i-a picat bine înfrângerea din Europa League, acolo unde ar fi frumos să joace în șaisprezecimi cu Liverpool lui Klopp”.

Domnul Răducanu a comentat și vestea că Thomas Muller a devenit cel mai bine plătit jucător din Bundesliga, cu un salariu de zece milioane de euro anual.

„Merită toți banii. Probabil că sunt alții care încasează mai mult decât el din contractele de publicitate, însă el rămâne un jucător exemplar. Aubameyang nu cred că are mai mult de trei milioane pe an la Dortmund. Conducerea clubului trebuie să îi ofere un nou contract, altfel îl va pierde în vară”.

Sursă foto: www.westfalenhallen.de

Agenții autorizate