Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Merită să pariezi la Baum Bet sau 888? Ce oferte și bonusuri au

Mulţi pasionaţi de pariuri se întreabă dacă merită să parieze la Baum Bet sau la 888, dacă ofertele lor sunt atractive sau dacă bonusurile pe care le oferă sunt mai bune sau nu decât ce oferă celelalte agenţii. Betmag va prezenta în detaliu tot ce trebuie să ştie orice parior despre Baum Bet şi 888:

  • Cine operează Baum Bet şi 888
  • Cum arată site-urile online Baum Bet şi 888
  • Oferte şi bonusuri Baum Bet şi 888

Merită să pariezi la Baum Bet? Oferte şi bonusuri

Baum Bet este o casă de pariuri sută la sută românească, care are în portofoliu atât un site pentru pariuri online, cât și un site pentru pariuri offline. Site-ul pentru pariuri online poate fi accesat AICI, unde se poate paria de pe laptop sau telefon. Doar după ce îți deschizi cont. Interfața este una prietenoasă, grafica fiind adaptată special pentru nevoile unui parior.

Se poate naviga destul de ușor pe toate secțiunile site-ului. Oferta de meciuri, fie că vorbim de fotbal, fie că vorbim de alte sporturi, nu este una bogată momentan. Nu există comparație cu celelalte case de pariuri foarte cunoscute. Cotele la evenimente nu sunt nici mari, dar nici mici. Nu diferă foarte mult de ce se găsește în altă parte. În ceea ce privește metoda de plată, și aici regăseşti tot ceea ce există și la celelalte case.

Merită să pariezi la Baum Bet? Oferte şi bonusuri

Merită să pariezi la Baum Bet? Oferte şi bonusuri

Poţi face depuneri în mod rapid și sigur prin intermediul cardului de credit sau debit, din contul tău bancar, prin intermediul cardurilor preplătite, precum Paysafe card sau prin portofele electronice (e-wallet) ca Skrill si NETELLER.

Baum Bet stă destul de bine când vine vorba de oferte și bonusuri. Are o ofertă avantajoasă de bun venit, la deschiderea unui cont nou, de 100% până la 500 de lei, la Pariuri sportive și Cazinou, și până la 1000 de lei la Cazinou Live (Detalii AICI). Baum Bet are și un bonus în funcție de câte evenimente sunt plasate pe bilet, la 15 selecții, creșterea de profit este de 100% (Detalii AICI). Totodată, pariorul beneficiază de mărirea cotelor unor partide cu Odds Booster (Detalii AICI) și de opțiunea de CASH-OUT (Detalii AICI)

Merită să pariezi la 888? Oferte şi bonusuri

888sport.ro este o subsidiară a 888 Holdings PLC, o companie publică care deține mai multe mărci și site-uri populare de jocuri de noroc, cu sediul în Gibraltar. 888 Romania Limited este firma care operează, de fapt, în ţara noastră. Site-ul de pariuri online este împărţit în trei mari categorii, Casino, Sport şi Poker. Interfaţa este una modernă, făcută special pentru cerinţelor celor care vor să parieze şi să nu se încurce atunci când utilizează site-ul (AICI).

Spre deosebire Baum Bet, oferta disponibilă în categoria Sport este mult mai complexă. Pariurile pe eveniment sunt în număr mult mai mare. Diferenţa dintre 888sport.ro şi restul caselor de pariuri este faptul că are o serie însemnată de opţiuni handicap asiatic şi pariuri asiatice pe goluri.

Merită să pariezi la 888? Oferte şi bonusuri

Merită să pariezi la 888? Oferte şi bonusuri

Metodele  de depunere care permit retragerea sunt cardurile de credit VISA şi cardurile de debit, cardurile MasterCard, NETELLER, Skrill, transfer bancar, care se poate desfăşura online prin internet banking sau offline prin efectuarea unei depuneri la sucursala locală a băncii, Trustly şi Paysafecard.

888sport.ro este la fel de bine pregătită şi în privinţa bonusurilor şi ofertelor. Bonusul de bun-venit, pentru un cont nou, e cel mai mare de pe piaţă, 100% până la 1.000 de lei (Detalii AICI). WIN WIN îţi oferă posibilitatea ca la fiecare pariu câștigat, pe orice meci sau sport favorit, să îţi aducă șansa la un nou câștig, 25 de lei, cu o două condiţii, pariu de minimum 50 de lei, la o cotă de 5.0 sau mai mare (Detalii AICI).

Trăieşte visul american este o altă posibilitate de bonus, pentru cei care preferă sporturile americane. Biletele care au minim cinci evenimente pierdute la un singur meci beneficiază de rambursarea integrală a mizei (Detalii AICI).

Aşadar, după ce ţi-am prezentat pe scurt Baum Bet şi 888, cu toate informaţiile pe care orice parior ar trebui să le ştie, alegerea e a ta. Merită sau nu merită să pariezi la aceste case de pariuri online?

+ posts

Promotii