Urmareste-ne

Archive

Metode sigure pentru depuneri și retrageri online la Fortuna

Metode sigure pentru depuneri și retrageri online la Fortuna

Îți prezentăm topul metodelor sigure și legale pentru depuneri și retrageri online la Fortuna. Când vine vorba despre cât de uşor este să depui sau să retragi, la Fortuna totul merge bine.Metode sigure pentru depuneri și retrageri online la Fortuna

Când vine vorba de pariuri în România, Fortuna este una dintre cele mai respectate case de pariuri. Chiar dacă poate nu are cele mai mari cote sau cea mai completă ofertă, dar seriozitatea când vine vorba despre bani este pe loc fruntaş.

Această încredere vine şi din faptul că Fortuna are foarte multe agenţii terestre, iar când vezi în fiecare zi reclama îţi dă o oarecare încredere că totul este bine. Şi chiar este. Indiferent de modalitatea de plată preferată, depunerile şi retragerile sunt foarte rapide.

Mai jos am făcut o listă cu metodele de plată de la Fortuna:

  • Card bancar – Cea mai comună metodă şi cea mai simplă de utilizat. Depui şi retragi fără probleme de pe cardul tău bancar, indiferent dacă este VISA, MasterCard sau Maestro.
  • NETELLER – Una dintre cele mai cool platforme de plati online, dar nu este încă foarte comună în România. Cu toate acestea, cine foloseşte acest site poate depune la Fortuna.
  • Skrill (moneybookers) – este un fel de portofel virtual, unde poţi ţine bani pentru cumpărăturile online dacă nu vrei să bagi datele cardului personal pe fiecare site folosit.
  • paysafecard – O metodă foarte comună în România, mai ales că există aparate unde poţi depune bani pe paysafecard chiar şi din magazinele de la colţul străzii.
  • Agenţiile terestre – Aici se face diferenţa între Fortuna şi multe dintre agenţiile de pariuri online. La Fortuna, ai posibilitatea să îţi depui bani în cont din orice agenţie parteneră. Şi există peste 800 în toată ţara.

Cashpoint, depuneri și retrageri prin agențiile Fortuna

Dacă există un lucru care o avantajează pe Fortuna în faţa concurenţei, acesta este posibilitatea de a depune şi retrage în agenţiile terestre. În primul rând, sunt foarte multe astfel de agenţii în România, peste 800. Lista o puteţi găsi pe site-ul efortuna.ro. În al doilea rând, procesul este foarte simplu, iar depunerea se poate face fără să ai un card bancar. Te prezinți la operatorul din agenție cu buletinul și îi oferi suma cu care vrei să-ți fie creditat contul online.

ATENŢIE! Retragerile funcţionează la fel, iar banii îi poţi ridica în 24 de ore de la momentul solicitării retragerii.

Multe agenţii de pariuri online au pierdut dreptul de a utiliza retragerile pe cardurile Mastercard, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Fortuna. Cei de aici au reuşit să păstreze totul ca la carte pentru a oferi clienţilor cele mai bune servicii când vine vorba despre bani. Pentru că, trebuie să recunoaştem, totul se schimbă la o casă de pariuri dacă nu funcţionează cum trebuie depunerile şi retragerile, indiferent cât de multe stream-uri live sunt disponibile sau cote mari.

Aşadar, cu posibilitatea de a depune direct din agenţie, pariorul îşi poate face o rutină foarte distactivă. Se duce pentru biletul clasic din agenţie, pentru că există acel sentiment de a avea biletul în mână, pe care toţi îl ştim, dar depune şi în cont şi în timp ce urmăreşte meciurile pariază live. Poate o contră sau ceva care poate aduce mai multe câştiguri.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii