Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Miercurea, ai 90 DE ROTIRI GRATUITE în MaxBet Cazino

Miercurea primești până la 90 ROTIRI GRATUITE în MaxBet Cazino! Profită acum de Super-oferta MaxBet!

De acum poți obține până la 90 Rotiri Gratuite dacă faci o depunere Miercurea în contul tău MaxBet! Depune acum și bucură-te de unele dintre cele mai tari sloturi: sloturile Net Entertainment!

Iată ce trebuie să faci pentru a beneficia de 90 DE ROTIRI GRATUITE în MaxBet Cazino:

  • Conectează-te la contul tău MaxBet;
  • Pentru 30 de ROTIRI EXTRA efectuează o depunere de minim 60 RON, folosind codul FREESPINS30;
  • Revendică bonusul de 3 ori și distrează-te la cele mai tari sloturi cu 90 DE ROTIRI GRATUITE;

Condiții de îndeplinit pentru a beneficia de 90 DE ROTIRI GRATUITE în MaxBet Cazino

Pentru a beneficia de un bonus de 30 de Rotiri Gratuite, clienții trebuie să depună un minim de 60 RON, introducând la depunere Codul Bonus „FREESPINS30”. Depunerile trebuie să fie efectuate în ziua de Miercuri, între orele 00:00 și 23:59 (GMT+2).

Jocurile participante la această promoție sunt cele de la NetEntertainment și numai la acestea vei putea folosi rotirile gratuite. Această promoţie este disponibilă doar în secțiunea Cazino și nu este disponibilă pentru clienții noi, care efectuează prima depunere în MaxBet Cazino. Clienţii nu pot primi mai mult de 90 de Rotiri Gratuite (3 promoţii). Acestea sunt valabile 7 zile de la data depunerii.

Câștigurile rezultate din rotirile gratuite au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrasă. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, orice sumă bonus și câștiguri bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON. Orice sumă pariată mai mare de aceste sume nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

Sumele bonus oferite pentru rulaj nu pot fi retrase și vor fi deduse în momentul în care retragerea a fost inițiată. În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit, doar în acestă secțiune. În caz contrar, se pot anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta. Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.

Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 1.000 RON.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii