Urmareste-ne

Archive

Mircea Badea a pariat 10.000 RON pe o cotă de 1.25 și a pierdut

Sursa foto: onlinereport.ro

Mircea Badea, moderatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a postat recent pe blogul său un bilet de pariuri pierdut, cu o miză totală de 10.000 RON. 

# Întreaga sumă a fost pariată pe un singur eveniment, și anume confruntarea din UFC dintre Conor McGregor și Nate Diaz. Acesta a mers pe o victorie a irlandezului, cotată cu 1.25, însă Diaz a fost cel care a câștigat meciul în final.

# Mircea Badea va avea ocazia să parieze din nou pe un duel între McGregor și Diaz în luna iulie, când cei doi se vor întâlni în meciul-revanșă din cadrul galei UFC 200.

# „Asa da! Asteptam momentul asta de ceva vreme. Castigasem intr-o serie continua foarte lunga. Lucrurile redevin interesante si umane” – a scris moderatul pe www.mircea-badea.ro.

mircea

Sursa foto: onlinereport.ro

mobil netbetEȘTI PE MOBIL? PRIMEȘTI BONUS!

# Deschide AICI un cont la NetBet (D.927 / 24.06.2015) și caută bonusul pentru mobil în categoria PROMOȚII. Odată ajuns acolo, click pe Înscriere. Asta este tot! Pariază pe o cotă minimă de 1.60, între 20 RON și 40 RON, și primești automat în contul tău un bonus echivalent, indiferent dacă pierzi sau câștigi pariul inițial.


 

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate