Urmareste-ne

Archive

Misiune imposibilă pentru pariori. Doar meciuri tari în oferta de azi

Sursă foto: apolene.com

Oferta de miercuri este una cât se poate de neprietenoasă cu pariorii care caută câștiguri la mijloc de săptămână. Pe lângă cele două meciuri tari din Liga Campionilor, avem programate alte trei dueluri ale căror rezultate sunt greu de prezis. 

# Atletico – Barcelona
Catalanii au bătut cu 2-1 în tur, ceea ce înseamnă că un gol înscris de Atletico Madrid dă peste cap toate calculele calificării. Madrilenii sunt specialiști în victorii la zero, în actuala stagiune obținând nu mai puțin de 23 astfel de rezultate.

# Benfica – Bayern
Bavarezii au primit o replică puternică din partea lusitanilor în tur, iar acum se văd nevoiți să apere un avantaj fragil, de numai un gol. Benfica e puternică acasă, însă deseori primește goluri, fapt ce-i poate ușura misiunea trupei lui Guardiola.

# Astra – Steaua
Mize importante sunt puse în joc înaintea celor două meciuri directe programate în această săptămână între Astra și Steaua. Mai întâi, cele două echipe joacă pentru calificarea în finala Cupei Ligii, roș-albaștrii având avantajul de un gol obținut în tur.

# Galatasaray – Fenerbahce
Nici că se putea un final de sezon mai sumbru pentru fanii Galatei. Cu favorita lor ieșită deja din lupta pentru cupele europene, aceștia sunt nevoiți să vadă cum Beșiktaș și Fener duc până la capăt bătălia pentru titlul de campioană.

# West Ham – Man United
Dezamăgitori în Premier League și Liga Campionilor, „diavolii” încearcă să triumfe în Cupa Angliei. Au în față însă o echipă care nu a mai pierdut acasă din luna august. 

Sursă foto: apolene.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate