Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Misiunea Betano la US Open: câștigă acum un Free Bet de 250 de lei!

Misiunea Betano la US Open: câștigă acum un Free Bet de 250 de lei! NU RATA OCAZIA!

Pentru a participa în Misiune urmează pașii de mai jos:

  • Joacă cel puțin 500 de lei pe meciurile de la US Open care se vor desfășura în perioada 01/09 – 06/09;
  • Cu o cotă minimă de 1,30 per selecție și cel puțin 2 selecții pe bilet;
  • Și o miză de minimum 100 de lei;
  • Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 250 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.

Oferta este valabilă DOAR pentru meciurile de US Open care se vor desfășura în perioada 01/09/2020 – 06/09/2020, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.

Oferta se aplică DOAR pentru un singur pariu plasat per piață, în cadrul aceluiași meci. De exemplu, dacă plasezi 1 pariu pe piața „Total game-uri: Peste 22.5”, următorul pariu pe aceeaşi piaţă nu va fi luat în considerare pentru finalizarea Misiunii, în cadrul aceluiași meci.

Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 06/09/2020, ora 18:00.

Pariurile tip sistem (yankee, trixie, 2/3, etc) nu sunt acceptate în cadrul Misiunii. Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiune (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5). GML își rezervă dreptul de a anula Misiunea în orice moment și de a micșora premiile sau câștigurile provenite din folosirea premiilor pentru orice cont care încearcă să eludeze regulile de mai sus și să folosească pariuri cu rezultate contradictorii pentru a îndeplini Misiunea.

Vei putea folosi Free Bet-ul până la data de 11/09/2020.

Toate pariurile care au fost stabilite ca fiind nule, toate pariurile pe meciuri și/sau participanți care au fost anulate și toate evenimentele care pentru orice motiv au fost stabilite la cota 1.00, nu vor fi luate în considerare pentru completarea Misiunii. Exemplu: Un jucător de tenis abandonează meciul și toate piețele nedecise sunt stabilite ca nule.

Pentru ca Misiunea să fie considerată a fi completă și pentru ca premiul ei să fie primit, toate condițiile Misiunii trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat. Un pariu este considerat a fi parte din Misiune doar atunci când este plasat, dar va fi validat doar atunci când este stabilit. Premiul va fi creditat atunci când toate pariurile Misiunii sunt stabilite în intervalul de timp specificat. Ora oficială la care un pariu participă în Misiune este doar cea înregistrată în bazele de date ale GML.

Participarea în cadrul Misiunilor este opțională. Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare