Urmareste-ne

Biletul zilei

Miza pe Angliile mici! Cotă 47 pe jocurile din ligile inferioare britanice! Cum arată biletul de la ora 5(PM)?

Este pauza în toate campionatele din Europa, iar pariorii se concentrează  pe meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial Qatar 2022. Există însă și competiții care nu țin cont de jocurile internaționale și își desfășoară cursul nestingherite. Este vorba de ligile inferioare din Anglia, acolo unde pasiunile și orgoliile sunt la fel de mari ca în Premier League sau Championship.

Orice parior care se respectă trebuie să aibe măcar un bilet cu meciurile din Angliile mici! De regulă, rezultatele sunt foarte imprevizibile, meciurile destul de strânse, iar cotele pentru goluri sunt de regulă foarte mari.

Și pentru că oferta de meciuri  de astăzi este mai mult decât tentantă,  am alcătuit un bilet din 7 meciuri, de cotă 47 pe care l-am plasat deja la SUPERBET!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare