Urmareste-ne

Archive

Mizăm cu încredere pe goluri în Serie A. Biletul zilei de miercuri – PIERDUT

Susă foto: asroma360.com

betmag.ro îți propune pentru biletul zilei de miercuri, 28 octombrie, un meci din Serie A și unul din Cupa Germaniei, a căror cotă finală depășește 2.00. În continuare poți citi motivele care ne-au determinat să alegem aceste pariuri.

Statistic analizând, AS Roma este cea mai spectaculoasă echipă din Europa în acest debut de sezon, marcându-se cel puțin două goluri în toate meciurile oficiale disputate de trupa lui Rudi Garcia. Mai mult, romanii vin după opt partide la rând în care s-au înscris cel puțin trei goluri. Mizăm și pe faptul că Udinese poate marca datorită istoricului întâlnirilor directe. Cu două excepții, friulanii au înscris mereu pe Olimpico în ultimii 15 ani.

Un alt meci care ne-a atras atenția este cel din Cupa Germaniei dintre CZ Jena și Stuttgart. Gazdele fac parte din cel de-al treilea eșalon, însă au rezultate foarte bune acasă, unde rareori pierd. De altfel, Jena a ajuns în șaisprezecimile Cupei după 4-3 pe teren propriu cu o altă echipă din Bundesliga, Hamburger SV.

În ultimii ani, Stuttgart s-a transformat într-o echipă capabilă doar să evite retrogradarea, nivelul șvabilor scăzând dramatic. Sunt opt luni consecutive în care Stuttgart a primit cel puțin un gol în fiecare deplasare oficială pe care a disputat-o, iar cota ca Jena să-i înscrie la rândul său este una atractivă.

BILETUL ZILEI – MIERCURI, 28 OCTOMBRIE
AS Roma – Udinese Peste 1,5 goluri @ 1.20
CZ Jena – Stuttgart Gazdele înscriu @ 1.70
Cota finală: 2.04 la Stanleybet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Susă foto: asroma360.com

Agenții autorizate