Urmareste-ne

Archive

Modificări de cote în Cupa Regelui! Favorita a ajuns la 1,62

Sursa foto: www.aftonbladet.se

Modificări de cote în Spania! Meciurile din Cupă au oferit mereu surprize, iar pariorii evită să joace astfel de dueluri, sau cel puţin o fac pe mize mai mici. În ultima perioadă, şi bookmakerii au început să fie mai atenţi, pentru a evita eventuale pierderi imense din cauza unor echipe care tratează aceste competiţii fără interes.

Un astfel de duel pare a fi Logrones – Sevilla, din turul şaisprezecimilor de finală în Cupa Regelui. Partida care începe la ora 22:00 are o favorită clară, deţinătoarea Europa League, însă modificările din ultima perioadă în materie de cote i-au pus pe gânduri pe pariori.

Iniţial, Sevilla era cotată cu 1,36, în timp ce gazdele aveau nu mai puţin de 7,50. În dimineaţa partidei, gruparea din Primera Division a ajuns la cota 1,62, în timp ce Logrones are 5,50! Şi cota egalului s-au modificat, de la 5,00 la 3,75!

Principalul motiv al acestor modificări de cote ar fi faptul că este o competiţie în care Sevilla niciodată nu a excelat, dar mai ales faptul că se joacă tur-retur, iar un egal în deplasare ar fi suficient pentru o calificare în retur.

UD Logrones – Sevilla
Cote iniţiale: 7,50 – 5,00 – 1,36
Cote actuale: 5,50 – 3,75 – 1,62

Sursa foto: www.aftonbladet.se

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate