Urmareste-ne

Archive

Modificări de cote la FC Voluntari – Dinamo. Pe cine se pariază

Sursa foto: www.sport.be

La prima vedere „câinii” par a avea toate atuurile pentru o victorie facilă. Singurul motiv de îngrijorare este legat de puterea de revenire a lui Mulțescu, care a salvat mai multe echipe în ultimii ani, iar acum e la Voluntari.

După victoria cu Steaua, grijile legate de accederea în play-off par deja uitate acum. Cu un program facil în următoarea perioadă și un joc care pare suficient pentru a aduce puncte, dinamoviștii încep să spere. Iar în această rundă vine FC Voluntari, cel mai slab adversar din Liga 1.

La capitolul absenți, Dinamo nu stă prea rău: Antun Palic este suspendat pentru acest meci după ce a văzut al patrulea galben al sezonului în victoria cu Steaua.

Bookmakerii însă sunt de altă părere și au modificat cotele în favoarea celor din Voluntari. Astfel, în dimineața partidei, gazdele aveau cota 3,75 de la 4,00, în timp ce oaspeții erau cotați cu 1,91 după ce inițial au avut 1,80.

FC Voluntari – Dinamo
Cote inițiale: 4,00 – 3,25 – 1,80
Cote actuale: 3,75 – 3,60 – 1,91

Sursa foto: www.sport.be

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate