Urmareste-ne

BetPedia

MozzartBet propune „RATEZI ȘI CÂȘTIGI” sau cum poți încasa și când ai pierdut

Agenția MozzartBet vine în ajutorul clienților săi cu una dintre cele mai îndrăgite promoții – „RATEZI ȘI CÂȘTIGI” – biletele pierdute la un singur meci returnând la rândul lor câștiguri în funcție de cotele prinse și miza jucată.

Bonusul „RATEZI ȘI CÂȘTIGI” se referă la toate biletele simple (nu la cele în sistem), care conţin cel puţin patru meciuri, un meci pierdut şi un produs al cotelor prinse pe bilet mai mare de 29. Bonusul „RATEZI ȘI CÂȘTIGI” nu se referă la: bilete live, loto, Kino Grecia, fotbal virtual, cursele de câini…Acest bonus se aplică strict la biletele de pariuri sportive.

În cazul în care ai un bilet care îndeplineşte aceste condiţii, biletul tău nu va fi considerat pierdut în ciuda meciului ratat, ci va deveni câştigător în funcţie de cota prinsă pe bilet şi a valorii sumei pe care ai mizat-o.

Cum se calculează câştigul pe biletul care îndeplineşte condiţiile pentru bonusul „RATEZI ȘI CÂȘTIGI”?

Câştigul depinde de valoarea sumei investite şi de coeficientul care variază în funcţie de produsul cotelor prinse pe bilet. Câştigul care-ți revine se calculează prin înmulţirea sumei pe care ai investit-o (miza) cu coeficientul care depinde de produsul cotelor prinse pe bilet (cotele prinse). Mai jos se află un tabel care arată în ce măsură produsul cotelor prinse pe bilet indică amintitul coeficient care se foloseşte cu ocazia calculării câştigului de pe biletul tău.

ror

Exemplu: În cazul în care ai un bilet cu 6 meciuri, biletul este simplu (nu e de tip sistem), un meci îl ai ratat și produsul celor cinci cote corecte prinse este de 62,75 și ai băgat 5 lei, bonusul „RATEZI ȘI CÂȘTIGI” va considera acest bilet câştigător cu suma de 10 lei. De ce e aşa? Pe biletul tău tu ai îndeplinit toate  condiţiile pentru obținerea acestui bonus. Pe baza produsului cotelor prinse, care în acest exemplu e de 62,75, biletul e considerat câştigător cu suma de 10 lei, obţinută în urma înmulţirii sumei investite de 5 lei şi a coeficientului 2, fiindcă produsul cotelor prinse pe bilet e mai mare decât 59 şi mai mic decât 99.

Agenții autorizate