Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Napoli, meci infernal în Danemarca! Cotă bună la partida serii în Europa League

Sursa foto: sport.be

Danezii de la Midtjylland formează o echipă cu atitudine. Cel puțin în acest sezon, în care au impresionat pe toată lumea. În primul rând prin jocul arătat și în al doilea rând prin rezultate.

Inițial, nimeni nu le dădea nici o șansă să ajungă în grupele Ligii Europa. Au fost eliminați cu greu de APOEL din Liga Campionilor, după ce ciprioții au marcat un gol în plus în deplasare, însă au reușit una dintre surprizele preliminariilor Europa League când i-au lăsat pe „sfinții” lui Florin Gardoș acasă, după 1-1 în deplasare și 1-0 acasă.

În grupe, două victorii din două, cu Legia Varșovia (1-0) și Club Brugge (3-1), echipe mult mai puternice din punct de vedere al lotului. Marele test este în această rundă, unde se bat cu Napoli, liderul grupei, tot cu șase puncte, dar cu un golaveraj perfect, 7-0. Napoli este o echipă pe val, care a pierdut un singur meci oficial în acest sezon, primul. Cu Sassuolo, 1-2 în deplasare. De atunci, trei egaluri și șase victorii în toate competițiile.

Printre victime s-au aflat și nume mari precum Juventus, AC Milan sau Fiorentina. Cu toate acestea, nici forma lui Midtjylland nu este de ignorat: 21 de partide oficiale, două înfrângeri, patru egaluri și 15 victorii! Fiind vorba despre un meci între două echipe care sunt în mare parte calificate, cel mai probabil jucătorii nu vor forța foarte mult, mai ales că au meciuri tari în campionat în weekend: Midtjylland la Brondby, Napoli la Chievo. Partida va începe de la ora 22:05.

Pont: X @ 3,40 la Mozzart

Sursa foto: sport.be

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate