Urmareste-ne

Archive

Neagu & Co. vor la Jocurile Olimpice! Cota 2.25 să batem Danemarca

Sursă foto: sportclasic.ro

Mulți au fost surprinși atunci când IHF-ul a decis ca una dintre grupele de la Turneul Preolimpic să aibă loc în Danemarca, țară care a mai găzduit în acest an și Campionatul Mondial de handbal feminin. 

Românii credeau că meciurile decisive se vor juca la Cluj-Napoca, însă organizatorii au decis ca fetele lui Thomas Ryde să meargă din nou la Aarhus, unde danezele nu ne-au învins niciodată din trei partide.

Naționala României a obținut un rezultat remarcabil recent, învingând cu 25-20 campioana mondială Norvegia, în preliminariile pentru European. Am pierdut returul, însă Ryde și fetele erau deja cu gândul la acest Turneu Preolimpic, mai multe titulare fiind menajate.

Stine Jorgensen, golgheterul Danemarcei de la Campionatul Mondial, este incertă pentru acest joc din cauza unor probleme la genunchiul drept, aceasta lipsind din partida cu Rusia, contând pentru preliminariile CE, pierdută de nordice cu scorul de 27 la 31.

Le-am întâlnit pe daneze ultima dată la Mondialul din decembrie, când le-am eliminat la capătul unui meci memorabil, decis în prelungiri, scor 31-30. România va întâlni sâmbătă cel mai slab adversar din grupă, Uruguay, iar duminică va juca împotriva principalei favorite la calificare, Muntenegru.

PROGRAMUL ROMÂNIEI
vs Danemarca, vineri, ora 20:00, Digi Sport 2
vs Uruguay, sâmbătă, ora 18:45, Digi Sport 2
vs Muntenegru, duminică, ora 18:30, Digi Sport 1

PARIURI CU ATITUDINE
V 20:00 România – Danemarca 1 @ 2.25

preol

Sursă foto: sportclasic.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate