Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Nou pe Betano: meciuri de Fotbal Virtual din Premier League!

Considerat cel mai bun campionat de fotbal al lumii, Premier League este noua „achiziție” din lumea Sporturilor Virtuale de pe Betano! De la finalul lunii aprilie, utilizatorii platformei noastre se pot bucura de meciuri de fotbal virtual între cele mai bune echipe ale Angliei, pe lângă restul sporturilor din lumea virtuală.

Sporturile Virtuale, acum și cu Premier League

Meciuri în fiecare minut, competiții de fotbal, baschet, tenis, speedway, ciclism, curse de câini sau curse de cai. Comentatori români și cote mari. Punctelor de atracție din secțiunea Sporturi Virtuale de pe Betano li se adaugă, începând cu finalul lunii aprilie, și campionatul Angliei. Dacă în viața reală Liverpool se afla la un pas de câștigarea primului titlu după 30 de ani, în lumea virtuală calculele se schimbă rapid. Iar acum poți trăi experiența totală, cu meciuri în fiecare minut, comentatarii în limba română ale vocilor cunoscute din televiziunea românească și o misiune specială săptămânală, la care poți câștiga premii în bani, dar și Rotiri Gratuite. Intră în lumea virtuală, pentru că banii sunt reali!

Șase goluri în meci reprezintă apogeul!

Maximul pe care-l poți atinge în cadrul unui meci de fotbal virtual din Premier League este de…șase goluri! Așa s-a întâmplat cu unul dintre utilizatorii Betano, care, în luna aprilie, a mizat pe o astfel de desfășurare foarte puțin probabilă, în care fiecare fază din meciul virtual se termină cu gol marcat. S-a ales cu trei cote câștigătoare de 34, 61 și 91 și câteva mii de lei în contul Betano de pe urma unor meciuri cu adevărat spectaculoase.

Iar Sporturile Virtuale reprezintă doar o parte a tabloului propus de Betano în această perioadă. Pe lângă ele, te poți îndrepta spre cele mai bune sloturi din Vegas, dar și spre Cazinoul Live, gazda meselor de Ruletă și Blackjack, dar și a show-ului Trivia de Fotbal Live!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii