Urmareste-ne

Archive

Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!

Aproape s-a dus anul 2019, iar un bilet câștigător (de fapt 20, întrucât a fost repetat de 20 de ori) rămâne în fruntea câștigurilor aduse românilor în acest an. Este vorba despre 270.000 de euro! Trei prieteni din Bucuresti au dat ceea mai mare lovitura la pariuri pe anul 2019. Aceștia au câștigat împreună peste 270.000 euro! Ei au jucat același bilet, cu o miza de 15 lei, de 20 de ori!

Pariază în octombrie la Betano și ai 500 de RON instant drept BONUS!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Acelaș bilet câștigător x 3 prieteni

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Casa de pariuri Superbet a plătit imediat această sumă, chiar dacă era vorba despre 1.272.26 de lei. Ceea ce înseamnă aproape 13 miliarde de lei vechi. Reprezentații casei de pariuri au ținut cei trei prieteni anonimi, însă au discutat cu ei i-ar aceștia au declarat următoarele: „Primele pariuri câștigătoare le-am obținut cu bilete de doi lei. Acum am început să pariem evenimente mai nișate: handbal, baschet și în general evităm sporturile individuale. La fotbal ne tentează amicalele, unde au loc pariuri mai nebune, ca acestea de pe acest bilet”, a spus unul dintre pariori, M. Ionescu. Cei trei au 28, 33 respectiv 33 de ani.

Povestea dramatică a biletului câștigător

Niciun astfel de bilet cu câștigător nu ar avea cum să nu aibă o poveste dramatică la mijloc. Biletul celor trei prieteni a devenit căștigător dupa un coș în ultimele 3 secunde ale meciului de baschet Bologna – Olimpija. Pariul a fost ca gruparea din Italia să marcheze peste 86 de puncte, iar cu 3 secunde inaintea finalului scorul era 85-84.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Promotii