Urmareste-ne

Archive

Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!

270.000 de euro!!!  Atât au câștigat trei prieteni din București, care au dat ceea mai mare lovitură la pariuri pe anul 2019. Ei au mizat 15 lei pe un bilet, pe care l-au repetat apoi de 20 de ori! Și s-au îmbogățit cu peste 270.000 de euro!!!

Deschide simplu și rapid AICI un cont GRATUIT la SUPERBET, , casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON GRATUIT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

 

Acelaș bilet câștigător x 3 prieteni

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Casa de pariuri Superbet a plătit imediat această sumă, chiar dacă era vorba despre 1.272.26 de lei. Ceea ce înseamnă aproape 13 miliarde de lei vechi. Reprezentații casei de pariuri au ținut cei trei prieteni anonimi, însă au discutat cu ei i-ar aceștia au declarat următoarele: „Primele pariuri câștigătoare le-am obținut cu bilete de doi lei. Acum am început să pariem evenimente mai nișate: handbal, baschet și în general evităm sporturile individuale. La fotbal ne tentează amicalele, unde au loc pariuri mai nebune, ca acestea de pe acest bilet”, a spus unul dintre pariori, M. Ionescu. Cei trei au 28, 33 respectiv 33 de ani.

Povestea dramatică a biletului câștigător

Niciun astfel de bilet cu câștigător nu ar avea cum să nu aibă o poveste dramatică la mijloc. Biletul celor trei prieteni a devenit căștigător dupa un coș în ultimele 3 secunde ale meciului de baschet Bologna – Olimpija. Pariul a fost ca gruparea din Italia să marcheze peste 86 de puncte, iar cu 3 secunde inaintea finalului scorul era 85-84.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilete câștigătoare