Urmareste-ne

Maxbet

Nu rata 50 de lei gratis de la Maxbet!

NU RATA BONUSUL DE LA MAXBET: 50 LEI GRATIS

Câţi prieteni ţi-ar da 50 de lei gratis, fără să ţi-i mai ceară înapoi? Maxbet poate să îţi fie mai mult decât un prieten, pentru că Maxbet chiar îţi dă 50 de lei gratis. Sună bine? E şi simplu!

NU RATA BONUSUL DE LA MAXBET!

50 de lei bonus fără depunere

Cei 50 de lei pe care ţi-i dă Maxbet sunt un bonus valabil în secţiunea de Cazino. Şi poţi intra în posesia lor urmând 3 paşi simpli:

 1. Îţi faci cont la Maxbet. Nimic mai simplu şi nu te costă absolut nimic. Dă click pe acest link, completează datele din formular şi ai rezolvat.
 2. Verifică-ţi contul! Aici e cheia. Intră în pe secţiunea „Profilul meu” şi încarcă documentele pe care le solicită Maxbet. Stai liniştit, datele tale sunt în siguranţă. Maxbet e unul dintre cele mai tari cazinouri online din România.
 3. IA BONUSUL! După ce se încheie procesul de verificare şi documentele tale sunt validate, intră la rubrica Bonusuri Disponibile şi introdu codul bonus „K_50CASINO”. Fără ghilimele.
Maxbet chiar îţi dă 50 de lei gratis.

Maxbet chiar îţi dă 50 de lei gratis.

Ce trebuie să mai ştii despre promoţia 50 de lei gratis

 • Pentru verificarea contului se acordă un singur bonus. Bonusul se acordă doar o singură dată şi poate fi utilizat doar în secțiunea Cazino, la orice joc. Dacă nu respecţi această condiţie, Maxbet îşi rezervă dreptul să anuleze bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.
 • Bonusul va fi valabil 7 zile de la acordarea lui. În acest timp, clientul poate revendica câştigurile obţinute conform condițiilor specificate mai jos. Dacă după această perioadă de timp clientul nu îndeplineşte toţi termenii enumeraţi mai jos, TOATĂ suma bonus şi câştigurile aferente din acesta vor fi retrase din balanţa jucătorului.
 • Cerinţa minimă de rulaj pentru bonusul de verificare este de 40 de ori valoarea bonusului, de exemplu 50 lei x 40 = 2000 lei sau 10 euro x 40 = 400 euro.
 • Miza maximă pe care se poate juca acest Bonus este de 2,5 lei sau 0,5 euro.
 • Dacă vrei să îţi retragi câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 100 lei sau 20 euro.
 • Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus este 500 lei (100 euro); orice câștiguri ce vor depăși suma de 500 lei (100 euro) vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 • În situații excepționale, ţi se pot solicita documente adiționale pentru acordarea acestui bonus.
 • Conturile duplicate nu sunt eligibile pentru a beneficia de această ofertă de Bonus Gratuit. Doar „o ofertă de cont nou” este acceptată pe persoană, adresă de domiciliu, adresă de email, număr card credit/debit sau adresă IP. Maxbet.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, anula sau refuza acordarea oricărui bonus la discreţia sa.
 • Pentru Termenii şi Condiţiile Generale apasă aici.

IA ACUM 50 LEI FĂRĂ DEPUNERE!

Agenții autorizate