Urmareste-ne

Superbet

Nu rata o superofertă limitată! 50 lei Free Bet + 199 Free Spins + Bonus de Bun Venit

Chiar dacă începe pe 1 aprilie, noua superpromoţie nu e o glumă. Fă-ţi cont la Superbet prin Betmag (click pe acest link) şi ai parte de beneficii suplimentare. Primeşti un Pariu Gratuit de 50 de lei şi 199 de rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe, ÎN PLUS faţă de bonusul de bun venit oferit noilor înscrişi. Atenţie! Oferta valabilă doar în perioada 1-17 aprilie 2022. Grăbeşte-te şi nu rata o ocazie rară.

Cum iei 50 de lei Pariu Gratuit

Ca să poţi beneficia de 50 de lei Pariu Gratuit trebuie să îţi faci cont prin intermediul Betmag, care este partener Superbet. Bonusul se acordă exclusiv jucătorilor nou-veniţi în perioada 1-17 aprilie 2022. Contul trebuie deschis şi verificat în perioada specificată. Paşii sunt simpli şi uşor de urmat. De asemenea, cei care vor să primească 50 de lei Pariu Gratuit trebuie să aibă bifat în secţiunea de profil acordul în privinţa informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoţionale ale companiei Superbet.

Pariurile Gratuite se acordă în cel mult 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condiţiilor simultan. Bonusul trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului „Accept” din notificarea primită în momentul logării în cont. Suma va fi creditată în balanţa bonus, în categoria Pariu Gratuit.

Cum joc Pariul Gratuit?

Atunci când ai un Pariu Gratuit activ, la plasarea pariurilor vor fi utilizaţi întâi banii din balanţa Pariu Gratuit, apoi banii din balanţa reală. Cota minimă pentru fiecare selecţie de pe bilet: 1.60. Pariurile plasate pe selecţii din oferta Super Extra sau plasate în categoria Speciale nu se vor lua în considerare.

Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă Pariul Gratuit este câştigător, condiţia de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câştigul va fi transferat automat în balanţa reală. De exemplu: pentru un bilet câştigător prin Pariu Gratuit de 50 lei la cotă 2.30, în balanţa reală a contului vor fi creditaţi 65 lei. Pentru că 50*2.30 = 115 Lei, după  care se scade miza Pariului Gratuit, în valoare de 50 de lei, în acest caz. Astfel, câştigul efectiv de pe bilet va fi 65 lei.

Cum iei 199 Rotiri Gratuite Book Of Ra Deluxe

Cele 199 de ROTIRI GRATUITE la Book of Ra Deluxe din oferta Superbet se supun aceloraşi condiţii cu Pariul Gratuit de 50 de lei, pentru că fac parte din aceeaşi ofertă. Adică în perioada 1-17 aprilie 2022, pentru clienţii noi, înregistraţi prin Betmag, care au realizat şi verficarea contului.

  • Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.10 lei, echivalentul pariului minim din jocul Book of Ra Deluxe.

Câştigurile obţinute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiţii de rulaj x1 şi pot fi rulate în secţiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicaţiei Superbet. Jocurile de tip slot au o pondere de 100% la rulajul Bonusului. Jocurile de masă de tip ruletă, blackjack sau video poker nu participă la promoţie.

De asemenea, următoarele sloturi sunt şi ele excluse de la rularea bonusului: Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) şi Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secţiunea „Egypt Quest”. În cazul în care există fonduri în balanţa reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizaţi întâi banii din balanţa reală, iar apoi banii rezultati din jucarea rundelor gratuite.

Bonusul de Bun Venit

Pe lângă beneficiile suplimentare din oferta limitată dedicată celor care îşi fac un cont prin Betmag, jucătorii nou-înscrişi, au parte şi de bonusul de bun venit acordat tuturor celorlalţi clienţi noi. Mai exact, pana la 500 de lei Bonus la primele 3 depuneri, pe Sport, sau până la 1200 lei + 300 de rotiri gratuite, la Casino.

Toate detaliile legate de bonusurile oferite de Superbet sunt disponibile pe pagina agenţiei.

Agenții autorizate