Urmareste-ne

Agentii Autorizate

NU RATA O SUPER-OFERTĂ: BONUS 32 RON fără depunere la Superbet prin intermediul BETMAG

Pentru a intra în posesia BONUSULUI de 32 RON fără depunere, trebuie doar să îți verifici contul la SUPERBET prin intermediul BETMAG. Verifică-ți contul AICI și bucură-te de 32 RON GRATUIT cu care poți să pariezi liniștit pe evenimentele sportive preferate.

Condiții generale de acordare a Bonusului

Pentru a intra în posesia BONUSULUI  de 32 RON oferit de SUPERBET prin intermediul BETMAG, clientul trebuie să bifeze acordurile de marketing în momentul înregistrării (ambele căsuțe bifate).

Bonusul se acordă în următoarea zi după momentul înregistrării, inclusiv în weekend. Bonusul e disponibil doar pentru secțiunile de pariuri sportive și pariuri live.

Campania este valabilă în perioada 11-17 septembrie 2020.

BONUSUL de 32 RON oferit de SUPERBET prin intermediul BETMAG trebuie rulat de 5 ori până se transformă în bani reali. Cota minimă ce trebuie pariată este de 1,60.

Valabilitatea Bonusului

Bonusul este valabil pe o perioadă de 7 zile de la data acordării acestuia în balanța bonus. Atunci cand sunt îndeplinite cerințele de rulare, banii bonus vor fi convertiți automat în numerar (bani reali).

În cazul în care există fonduri în balanța reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii din bonusul acordat.

Banii bonus pot fi folosiți pentru a plasa pariuri ce nu îndeplinesc condiția de cotă minimă adresată acestui bonus, însă doar pariurile ce îndeplinesc condiția de cotă minimă adresată acestui bonus vor contribui la rulajul bonusului.

În cazul în care cerințele de rulare nu au fost îndeplinite în termen de 7 zile de la data acordării bonusului respectiv, valoarea banilor din balanța bonus și câștigurile aferente vor fi anulate.

Jucătorul poate anula Bonusul în orice moment prin contactarea departamentului de Relații Clienți. În această situație, banii din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi anulate.

Jucătorul nu poate retrage banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța restricționată până când nu a terminat de rulat bonusul, conform condițiilor impuse de Organizator. Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula. Dacă Jucătorul efectuează o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

Toate pariurile, câștigătoare sau necâștigătoare, având cotă pe fiecare eveniment de cel puțin 1,60, contribuie la rularea bonusului. În cazul pariurilor de tip sistem, pariul este luat în considerare doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60. Bonusul poate fi folosit pentru plasarea de bilete care conțin: meciuri de la “Super Cotă”, orice selecție de loto sau pariuri pe o cotă mai mică de 1,60, dar aceastea nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulare ale bonusului.Bonusul NU poate fi folosit pentru plasarea de bilete care conțin selecții din secțiunea Virtuale.

Pariurile contribuie la cerințele de rulare în momentul în care biletele sunt validate în sistem, și nu în momentul în care sunt plasate, motiv pentru care recomandăm ca balanța bonus să nu fie folosită pentru pariuri tip antepost și alte derivate (exemplu: “cine merge mai departe”).

Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie cu cota (1,00) nu sunt incluse în calculul rulajului.

Agenții autorizate