Urmareste-ne

Archive

Nu rata ocazia de a câştiga 15.000 de lei! E simplu

milan

Biletul-bombă de COTĂ 500. Pentru acest final de săptămână am pregătit un bilet cu o cotă totală 500, care ne poate aduce un profit de peste 15.000 de lei (150 de milioane de lei vechi). O adevărată lovitură, dacă am anticipat corect desfăşurarea lucrurilor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Două campioane care nu au pentru ce juca

Biletul-bombă de COTĂ 500. Ludogoreţ – Lokomotiv Plovdiv, sâmbătă, 21:00, Bulgaria. Gazdele au bifat deja noul titlu de campioană şi joacă doar pentru palmares. Oaspeţii sunt pe 4, dar speră la locurile de cupe europene. Poziţia secundă, care duce în Europa League, e la doar un punct distanţă. Punctele de pe terenul campioanei se obţin greu, dar Lokomotiv nu are altă variantă. „X2” are cota 2,16.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Dinamo Zagreb – Osijek, sâmbătă, 21:00, Croaţia. Situaţia se repetă şi aici. Dinamo e deja campioană şi asta s-a văzut în ultimul timp când prestaţiile sale au scăzut şi au apărut rezultatele mai slabe. Osijek e în lupta pentru cel de-al doilea loc de Champions League, iar victoria e singura opţiune. „2 solist” are cota 4,90.

Young Boys luptă pentru titlu

Biletul-bombă de COTĂ 500. Young Boys – Neuchatel Xamax, sâmbătă, 21:30, Elveţia. YB e pe 2 la egalitate de puncte cu liderul St. Gallen. Xamax e pe 9, loc de baraj de retrogradare. Ambele au nevoie de victorie, dar gazdele au echipa mai bună. Totuşi, au luat gol în fiecare din ultimele 4 etape. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Atletico, zgârcită în goluri

Biletul-bombă de COTĂ 500. Atletico Madrid – Alaves, sâmbătă, 23:00, Spania. Trupa lui Simeone merge ceas. Are trei victorii la rând, fără gol primit. A urcat pe 3 şi a pus deja 2 puncte între ea şi Sevilla. Totuşi, e zgârcită cu golurile. Ultimele 2 succese au fost 1-0 cu Levante şi Valladolid, trupe slabe, de nivelul lui Alaves. „1 şi sub 2,5 goluri” are cota 2,51.

Meci între prima şi ultima

Biletul-bombă de COTĂ 500. St. Gallen – Thun, duminică, 17:00, Elveţia. Este duelul dintre primul şi ultimul loc. Ambele au nevoie de puncte, gazdele pentru a câştiga campionatul, iar oaspeţii pentru a nu-l părăsi în sezonul viitor. Totuşi, St. Gallen este favorită şi se poate impune cu uşurinţă. „St. Gallen câştigă ambele reprize” are cota 3,05.

Meci de tradiţie în Italia

Biletul-bombă de COTĂ 500. AC Milan – AS Roma, duminică, 18:15, Italia. Duel de tradiţie în Italia, Milan – Roma promite spectacol şi goluri. Între cele două, gazdele au nevoie mai mare de puncte pentru a spera la locurile de cupe europene. Oaspeţii au practic asigurat locul de Europa League, aşa că miza pentru ei e mai mică. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 3,05.

Biletul-bombă de COTĂ 500

+ posts

Promotii