Urmareste-ne

Agentii Autorizate

NU RATA superoferta MaxBet! În februarie, ai 102 RON BONUS fără depunere!

Verifică-ți contul Maxbet.ro şi vei primi 102 RON Bonus Gratuit să joci sloturile să joci la cele mai îndrăgite sloturi. Grăbește-te și revendică oferta acum!

În Luna Iubirii, te distrezi cu bonusuri din partea noastră! Verifică-ți aici contul MaxBet.ro şi vei primi 102 RON Bonus. Promoția este valabilă în perioada: 01.02.2021 – 28.02.2021.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia Bonusului:

1. Intră la secțiunea „Profilul meu” sau apasă AICI;

2. Apasă pe ”VERIFICARE” și apoi încarcă o fotografie cu un act propriu de identitate în câmpul „Adaugă fișierele aici sau caută”;

3. După ce procesul de verificare a fost finalizat, iar documentul validat, intră la rubrica Bonus Disponibil și introdu codul MAXLOVE.

Atenție! Bonusul se acordă doar o singură dată pentru Casino.

Condiții de îndeplinit pentru a intra în posesia BONUSULUI de 102 RON la verificarea contului

Pentru a beneficia de un bonus de 102 RON, jucătorul trebuie să încarce o fotografie a unui act propriu de identitate în contul de jucător secțiunea ”VERIFICARE”. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, intră în secțiunea Bonusuri Disponibile și introdu codul: MAXLOVE. Bonusul se acordă doar o singură dată și este disponibil la următoarele sloturi: Chilly Baby, Hot Sunrise, Fruity Hot, Master Joker, Book of Ra: Temple of Gold, Vintage Win, Banana Party, Amazons’ Battle, Chilli Heat, Chilli Festival, Pimped, Lara Croft: Temples and Tombs, Magic Queens, The Great Cabaret, Fast Money, Flamenco Roses, Jaguar Moon, Koi Princess, Mermaid’s Diamond, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Cash Connection Charming Love,5 Burning Heart,10 Burning Heart, Blue Heart, Wonderheart, Queens Of Hearts.

Bonusul de Verificare e valabil doar jucătorilor care și-au verificat contul după data de 01.02.2021. Promoția este disponibilă în perioada: 01.02.2021-28.02.2021. Bonusul va fi valabil 7 zile de la acordarea acestuia. În acest timp, clientul poate revendica câştigurile obţinute conform condițiilor specificate mai jos. Dacă după această perioadă de timp clientul nu îndeplineşte toţi termenii enumeraţi mai jos, TOATĂ suma bonus şi câştigurile aferente din acesta for fi retrase din balanţa jucătorului.

Cerinţa minimă de rulaj pentru bonusul de verificare este de 40 de ori valoarea bonusului, de exemplu 102 RONx40 = 4.080.. Miza maximă pe care se poate juca acest Bonus este de 2,50 RON. Pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 100RON. Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus este 500 RON; orice câștiguri ce vor depăși suma de 500 RON vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit doar în acestă secțiune. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare