Urmareste-ne

Archive

O favorita are cota 2,20 in turul doi la Roland Garros

Sursa foto: www.gmx.at

Mladenovic este o jucatoare incomoda pentru oricine din circuitul feminin, iar in turul doi la Roland Garros a fost repartizata cu o jucatoare pe care o poate invinge intr-o zi buna.

 

# Kristina Mladenovic, locul 30 WTA, joaca in turul doi la Roland Garros cu Timea Babos, clasata pe locul 45, insa bookmakerii o dau favorita pe jucatoarea din Ungaria.

# Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori, scorul fiind 2-1 in favoarea jucatoarei din Franta. Cu toate acestea, singura infrangere a lui Mladenovic a venit pe zgura, suprafata pe care se joaca si la Roland Garros.

# In turul precedent Mladenovic a trecut de Schiavone, in timp ce Babos a batut-o pe Crawford.

# Mladenovic nu este favorita in ochii bookmakerilor, dar faptul ca joaca in fata propriilor suporteri ne face sa credem ca va trece de Babos in acest tur.

Pont: Babos – Mladenovic 2 @ 2,20 la Fortuna

Sursa foto: www.gmx.at


CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…Fortuna (D. 2159/28.08.2015) iti ofera cel mai avantajos bonus de bun venit de pe piata pariurilor online din Romania! Tot ce trebuie sa faci este sa rulezi suma depusa de cinci ori pe cote de minimum 1.50 si primesti bonus 50% din prima depunere pana la 150 RON, disponibil pentru retragere in orice moment, fara clauze ascunse!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate