Urmareste-ne

Betano

Ofertă cu timp limitat la Betano. Profită acum! 50 de rotiri fără depunere

Betano vine din nou cu o promoţie de refuzat, în perioada 23-28 noiembrie 2021. Profită şi tu de oferta Betano chiar acum şi intră în posesia a 50 de rotiri gratuite pe baza codului promoţional oferit de BETMAG.

50 de rotiri gratuite la Fire Joker, fără depunere

Toţi clienţii noi, care îşi fac un cont pe Betano în perioada 23-28 noiembrie 2021, vor primi automat 50 de rotiri gratuite la slotul Fire Joker. Jocul este disponibil în secţiunea cazinou a celebrei case de pariuri şi poate fi accesat de îndată ce ţi-ai făcut cont.

Promoţia este dedicată conturilor noi, iar cele 50 de rotiri gratuite sunt atribuite jucătorului imediat, fără să fie nevoie de vreo depunere. Mai exact, în procesul de înregistrarea a unui cont nou, la pasul al treilea, clientul trebuie să introducă în platforma Betano codul promoţional JOC50.

Bonusul Free Spins (rotiri gratuite) va fi transferat în contul de joc al participantului imediat după îndeplinirea condițiilor pentru accesarea ofertei.

Iei bonusul, fără cheltuieli suplimentare

Valoarea fiecărei rotiri gratuite la Fire Joker este de 0,25 lei, iar jucătorii beneficiază imediat de această sumă.

Bonusul Free Spins poate fi folosit doar pentru o perioadă de 7 zile începând cu ziua în care a fost primit de către participant în contul său.

Participarea la campania promoțională nu implică achitarea de către participanți a unei taxe de participare, respectiv niciun fel de cheltuială suplimentară.

Dacă ai sub 18 ani, nu poţi participa la această promoţiei. De asemenea, nu sunt eligibili angajații, acționarii sau colaboratorii Betano şi nici membrii și angajații ONJN.

Spor la joc şi la câştig!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare