Urmareste-ne

Archive

Oferta de pariuri LIVE de la Superbet. +10.000 de cote cu un singur click

Oferta de pariuri LIVE de la Superbet

Oferta de pariuri LIVE de la Superbet este printre cele mai atractive de pe piața jocurilor de noroc din România, fiind unul dintre motivele pentru care pariorii îndrăgesc acest brand. 


Oferta de pariuri LIVE de la Superbet. +10.000 de cote cu un singur click

Cum pariurile live aduc de multe ori mai multe venituri decât cele pre-match, cei de la Superbet nu au vrut să neglijeze această categorie şi au oferit o pagină foarte prietenoasă, pe gustul pretenţioşilor, dar şi uşoară pentru cei care nu se descurcă foarte bine în mediul online.

Ca să te bucuri de această experienţă, trebuie să ai un cont de pariuri la Superbet. E foarte simplu. Accesează butonul de mai jos și vei beneficia și de un bonus de bun venit de până la 500 RON la primele trei depuneri.

Acum ai bifat toţi paşii pentru a putea paria live la unul dintre cele mai tari site-uri de pariuri din România.

Iată cât de simplu este să pariezi LIVE la Superbet!

Ce ne-a atras atenţia când am intrat pe pagina de pariuri live de la Superbet? În primul rând, butoanele. Foarte simplu să pariezi, butoane mari pentru a da click pe cotele preferate. Un stil modern, cum au majoritatea caselor de pariuri importante din Europa.

Un alt plus este spaţiul alocat evenimentelor şi spaţiul pregătit pentru cote. Este gândit în egală măsură, iar lista jocurilor pe care poţi paria live este pe jumătate de ecran, în timp ce meciul pe care pariezi sau pe care îl urmăreşti este în cealaltă jumătate. Aşa poţi vedea şi modificările de cote, dar poţi în acelaşi timp căuta un alt eveniment pentru a face un bilet acumulator cu mai multe meciuri live.

Stream-ul nu lipseşte de la meciurile LIVE, iar clienţii au în permanenţă un eveniment pe care îl pot urmări şi în acelaşi timp paria pe el. Foarte simplu, foarte rapid, chiar dacă eşti în versiunea desktop sau pe aplicaţie, totul se desfăşoară foarte prietenos, deoarece Superbet ştie că plasarea unui pariu trebuie să fie foarte simpla şi relaxanta.

Pariuri LIVE la Superbet

Pariuri LIVE la Superbet

Oferta este foarte bogată, cu foarte multe meciuri din fotbal, din toate campionatele lumii. Pe lângă sportul rege, avem parte şi de foarte multe meciuri de tenis, hochei sau baschet. Chiar şi cei care preferă sporturile mai puţin cunoscute, cum ar fi ping-pong sau bedminton, au de unde alege. Din acest motiv, suntem de părere că Superbet a reuşit în mare parte să aducă oferta din live aproape de cea din pre-match ca număr de evenimente, lucru care nu este foarte uşor. Iar pentru acest lucru au primit recunoştinţa clientilor din România, care petrec foarte mult timp pe site-ul lor.

Designul siteului este unul foarte prietenos şi nu te obosesc culorile. Un lucru foarte important pentru pariorii care urmăresc 3-4 meciuri live într-o zi şi au stat poate opt ore în faţa monitorului. Clar nu trebuie să ai în faţă culori care să îţi obosească ochii, deoarece trebuie să te concentrezi să alegi cele mai bune cote.

Aşadar, sfatul nostru este să foloseşti Superbet dacă ai de gând să pariezi live.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Robert Nohai

    iulie 23, 2019 la 5:29 pm

    Excelenta idee !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii