Urmareste-ne

Superbet

Oferta lunii la Superbet: 200 de rotiri gratuite la Shining Crown

200 rotiri gratuite Shining Crown
Oferta lunii la Superbet: 200 de rotiri gratuite la Shining Crown

În luna Mărţişorului, Superbet vine cu un cadou pentru… toţi clienţii noi! Fă-ţi cont în perioada 1-31 martie 2023 şi primeşti bonus 200 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown. Nu e nevoie să depui vreun ban, dar trebuie să faci verificarea contului.

200 de rotiri gratuite la Shining Crown, în martie la Superbet

Nu ai încă un cont la Superbet, ai noi motive să îţi deschizi unul. Mai exact, 200 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown în toată luna martie. O ofertă pe care nu o găseşti nici măcar pe platforma Superbet, dar pe care Betmag ţi-o pune la dispoziţie. În trei paşi simpli:

  • Tot ce trebuie să faci e să accesezi ACEST LINK şi să îţi completezi datele personale. Atenţie, trebuie să fie 100% reale!
  • După aceea, continui cu verificarea contului, care durează la fel de puţin. Trimiţi documentele şi aştepţi validarea.
  • În final, te bucuri de cele 200 de rotiri gratuite, fără să depui măcar un leu din banii tăi.
Oferta lunii la Superbet: 200 de rotiri gratuite la Shining Crown

Oferta lunii la Superbet: 200 de rotiri gratuite la Shining Crown

Condiţiile promoţiei

Să nu debifezi acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet, pentru că altfel nu vei mai primi rotirile gratuite.

Valoarea fiecărei rotiri este de 0,2 lei, echivalentă cu valoarea minimă, dar câştigurile pot fi considerabile. Iar toată suma pe care o vei câştiga are condiţii de rulaj x1. Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe pagina de pornire, apăsând butonul „Termene şi condiţii rotiri”.

Primeşti şi bonus de bun venit 300 de rotiri şi până la 1200 de lei

Mai mult, beneficiezi şi de bonusul de bun venit la Casino Superbet. Adică primeşti alte 300 de rotiri gratuite şi până la 1200 de lei pentru primele 3 depuneri pe care le faci în contul tău. Toate detaliile legate de bonusul de bun venit le găseşti AICI

Odată intrat în lumea Superbet, vei putea să beneficiezi de SuperSpin zilnic. Ai o şansă din 8 să iei Jackpotul de 50.000 de lei, 6 din 8 să primeşti un bonus şi 1 din 8 să nu iei nimic. Sună bine, nu?

Agenții autorizate