Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Pentru derby-ul de duminică, Chelsea – Liverpool,  MaxBet a pregătit o super promoție! Pariază minim 100 RON, din fonduri cash, pe un jucător să marcheze în meciul Chelsea – Liverpool. Vei primi 50 RON Pariu Gratuit de fiecare dată când echipa lui înscrie!

Atenție, ca să accesezi gratuit această promoție trebuie să ai un cont deschis la MaxBet. Dacă nu ai unul, Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online.

După îți deschizi contul, trebuie să faci o depunere de 100 de lei pentru a miza pe un jucător de la Chelsea, ori Liverpool, că va marca în meci. Pentru a primi pariul gratuit de 50 de RON nu trebuie să marcheze neapărat acel jucător pe care tu ai mizat, ci oricine! Accesează imaginea de mai jos pentru a intra în posesia acestei promotii la meciul Chelsea – Liverpool.

De exemplu:

  • Pariezi 100 RON pe Mohamed Salah să marchez
  • Primești: 50 RON de fiecare dată când Liverpool înscrie (sub forma unor pariuri gratuite)

Așadar, dacă Liverpool înscrie 3 goluri, tu vei câștiga: 

  • 3 x 50 = 150 RON Pariu Gratuit.

Atenție! Doar pariurile plasate înainte de începerea evenimentului (18:30 22/08/2019) vor fi luate în considerare pentru această promoție.

Bilete câștigătoare