Urmareste-ne

ALTELE

Oferta specială de BLACK FRIDAY! 120 de lei bonus pentru cei care își deschid cont nou! ATENȚIE: nu este nevoie de nicio depunere!

O veste excelentă pentru pariori!

Aceasta este fără îndoială cea mai spectaculoasă ofertă pentru jucători, de Black Friday!

Stați cu ochii pe ceas pentru că, începând de la miezul nopții, puteți încasa deja un bonus consistent, cu ocazia zilei de 12 noiembrie, zi dedicată promoțiilor și reducerilor importante.

Atenție, oferta este valabilă după orele 00.00! Apoi, timp de 24 de ore, cei care își vor deschide pentru prima dată cont la BETANO vor primi un pariu-sport gratuit în valoare de 120 de lei! Atenție, nu este nevoie de depunere pentru a-ți ridica pariul!

 Sunt 3 pași simpli prin care poți pleca la drum cu o sumă frumușică, tocmai bună de rulat. În primul rând, intră AICI și deschide un cont nou, apoi, la înregistrare trebuie să introduci codul BLACKFRIDAY și vei primi imediat bonusul, fără să fie nevoie de nicio depunere din partea ta!

Sunt eligibile doar conturile noi înregistrate pe 12 noiembrie, iar bonusul este creditat automat după finalizarea procesului de înregistrare, dacă acest cod promoțional a fost introdus așa cum este menționat.

Condiții de participare

Așadar, sunt eligibili la prezenta Campanie promoțională toți utilizatorii Betano care se înregistrează (creează un cont de joc) în data desfășurării Campaniei promoționale, 12 noiembrie 2021, pe platforma Organizatorului.

Persoanele sub 18 ani nu au dreptul de a participa la Campania Promoțională. Participantul este singurul responsabil pentru toate informațiile furnizate Organizatorului. Organizatorul este obligat să implementeze toate măsurile și procesele organizatorice și tehnice adecvate pentru a verifica faptul că participanții îndeplinesc limita de vârstă. Numai conturile verificate sub acest aspect pot avea acces la Campania promoțională.

Participanții ale căror conturi au fost închise sau suspendate pe perioada desfășurării Campaniei Promoționale, ca urmare a încălcării dispozițiilor legale și/sau regulamentare, precum și ca urmare a auto-excluderii, pierd dreptul de a participa la Campanie, precum și orice drept asupra premiilor.

În ce constă oferta?

Participanții care îndeplinesc condițiile de participare de mai sus și introduc în cadrul procesului de înregistrare a contului de joc codul promoțional „BLACKFRIDAY” (la pasul 3 din procesul de înregistrare), vor primi câte 1 (un) Bonus Free Bet în valoare de 120 de lei, care poate fi utilizat pentru orice pariuri sportive, sub rezerva respectării prevederilor articolului de mai jos:

Bonusul Free Bet va fi transferat în contul de joc al participantului imediat după îndeplinirea condițiilor din prezentul Regulament pentru accesarea ofertei, dar va putea fi utilizat numai după îndeplinirea de către participant a procedurii de verificare a contului de joc.

Atenție! Bonusul Free Bet poate fi folosit doar pentru o perioadă de 7 zile începând cu ziua în care a fost primit de către participant în contul său.

Așadar, dacă vrei să începi aventura pariurilor online, îți recomandăm să o începi cum trebuie. Profită la maximum de premiul de 120 de lei, pe care Betano ți-l oferă de Black Friday!

 

Bilete câștigătoare