Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Oferta Unibet: BONUS 100% de până la 300 RON pentru pariuri

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

 

BONUS Unibet: iei 300 RON imediat dacă ești client nou

Bonusul acordat este de 100% la prima depunere și are o valoare maximă de 300 RON. Oferta de Bun Venit se adresează doar clienților noi, cu reședința în România și care au împlinit vârsta de 18 ani. Valoarea primei depuneri trebuie să fie de cel puțin 25 RON, dar cele efectuate prin Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de Bun Venit.

BONUS Unibet: iei 300 RON imediat dacă ești client nou

Sumele depuse se folosesc primele, după care sunt utilizate sumele oferite drept BONUS de Unibet. Banii primiți ca BONUS pot fi retrași doar după ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj. Pentru pariurile sportive, bonusul trebuie rulat de 8 ori și sunt luate în considerare doar pariurile stabilite/finalizate cu o cotă minimă de 1,40.

Bonusul este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu sunt îndeplinite cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute.

Promotii