Urmareste-ne

Archive

Opt meciuri din care poți face profit în Ligă. Pe cine votezi?

Sursa foto: forum.b-zone.ro

Toate cele opt meciuri de miercuri din Liga Campionilor pot fi votate la pontul zilei. Cota cea mai mică este la Malmo – PSG, în timp ce Real Madrid o are pe cea mai tentată, 1,95.

După ce marți am avut parte de rezultate așteptate, cu victorii la scor din partea celor de la FC Barcelona, Bayern Munchen sau Arsenal, astăzi a venit rândul altor forțe să își arate valoarea.

Real Madrid joacă primul meci după El Clasico, unde a fost umilită de Barcelona cu 4-0, iar deplasarea de la Șahtior este cel mia bun prilej de a-i face pe fani să mai uite de rușinea din campionat.

Un alt meci de urmărit miercuri seară și de votat la pontul zilei este Atletico – Galatasaray, unde trupa lui Simeone își poate asigura calificarea cu o victorie.

Nu în ultimul rând, Monchengladbach și Sevilla promit spctacol, fiind două echipe care marchează foarte ușor și pentru care apărarea este pe planul secund.

Sursa foto: forum.b-zone.ro

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Agenții autorizate