Urmareste-ne

Archive

Optimile de finală din Liga Campionilor. Cine merge mai departe?

Optimile de finală din Liga Campionilor. Cine merge mai departe? Știm echipele care se luptă în faza următoare și avem și cotele meciurilor. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Optimile de finală din Liga Campionilor. Cine merge mai departe?

  • Așa cum era de așteptat, cea mai importantă competiție intercluburi oferă meciuri de top în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Capul de afiș este FC Barcelona – PSG, unde ne așteptăm să vedem spectacol total. Este și unul dintre cele mai echilibrate dueluri din punct de vedere al cotelor, bookmakerii oferind cu greu o favorită. Astfel, pentru calificarea în sferturile de finală, FC Barcelona are 2.11, în timp ce PSG are 1.68.
  • Un alt duel care atrage atenția prin cotele mari este cel dintre Atletico Madrid și Chelsea, unde ibericii sunt cotați cu 1.98 pentru calificarea în faza următoare, în timp ce londonezii au 1.77.

Optimile de finală din Liga Campionilor. Cine merge mai departe?

  • Un alt duel foarte echilibrat este cel dintre Sevilla și Dortmund, unde spaniolii au 2.16, în timp ce oaspeții au 1.65.
  • Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din punctul de vedere al bookmakerilor este cel dintre Gladbach și Man. City, unde englezii sunt cotați cu 1.14 să meargă mai departe.
  • Deținătoarea trofeului, Bayern Munchen, are cota 1.12 pentru o calificare în fața italienilor de la Lazio.

+ posts

Promotii