Urmareste-ne

Biletul zilei

Până pregătim ghetuțele, să plasăm pariurile! Moș Niculae ne lasă în cizme 1800 de lei!

Florin Tănase trece printr-o formă foarte bună la FCSB și poate marca și azi, contra arădenilor

Specialiștii BETMAG au avut din nou o săptămână cu recomandări spectaculoase. Etapele intermediare de la mijlocul săptămânii ne-au adus un câștig de 2.000 de lei iar în weekend, biletul special de moș Niculae, a avut multe meciuri bifate, unele de cote uriașe. Sperăm că v-am fost de folos în pariurile pe care le-ați plasat și venim și azi cu o propunere interesantă.

Goluri și pariuri combo pentru un bilet de succes!

Avem 7 evenimente, nu am mizat pe niciun favorit și ne bazăm pe goluri și pariuri de tip combo.

Începem devreme, cu un disputa din Elveția dintre Basel și Lausanne. Gazdele evoluează foarte ofensiv pe teren propriu, iar Lausanne, pare victima perfectă, nereușind să se acomodeze cu prima ligă, după promovarea meritorie din sezonul trecut.

Este derby mare în Danemarca, un meci între campioana en-titre și câștigătoarea titlului din urmă cu două sezoane. De regulă, duelul dintre Brondby și Midtjylland produce goluri și ne așteptă la o dispută echilibrată, cu reușite de ambele părți.

Partidă cu sens unic în Olanda. Feyenoord vrea să țină pasul cu Ajax și PSV, iar Fortuna este în degringoladă. Mizăm că gazdele vor marca în ambele reprize, pentru 1,57 cotă.

Cota uriașă de la FCSB – UTA!

Un alt derby de top se anunță la Viena, între clasicele Rapid și Austria. Vecine de clasament, cele două grupări vor evolua deschis într-un meci care contează în acest moment pentru suporteri, decât pentru obiectivele din campionat.

În Norvegia, Bodo Glimt are …minge de campionat cu Brann, ca și retrogradată în liga a doua. Va fi probabil sărbătoare la Bodo, cu un meci de goluri multe și cu gazdele capabile să puncteze măcar o dată în fiecare repriză.

Ne-am lăsat și două jocuri de seară. Deși evităm de regulă Liga 1, FCSB merită să fie pe biletul nostru. După venirea lui Toni Petrea, trupa lui Gigi Becali joacă foarte ofensiv, iar cota pentru două goluri ale gazdelor este indecent de mare pentru acest joc, 2.00.

Închidem biletul cu un joc din Belgia, unul din campionatele noastre preferate. Mechelen are un sezon foarte bun, dar Genk rămâne o trupă cu multe individualități. Sperăm într-un GG liniștit, care să ne pună în ghetuțele moșului un câștig frumușel.

Din 7 meciuri, am făcut o cotă de 38, pe care am plasat-o deja la SUPERBET cu 43 de lei. O poți juca și tu, sau poți extrage din recomandările noastre jocurile care ți se par demne de luat în seamă.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

 

 

Bilete câștigătoare