Urmareste-ne

Archive

Pariaza 200 RON gratuit pe fiecare victorie a Simonei la Roland Garros!

Sursa foto: www.iqads.ro

La NetBet (D 927/24.06.2015), fiecare victorie a Simonei Halep la turneul de la Roland Garros iti aduce 200 RON bonus. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe victoriile sportivei noastre.

# Cum functioneaza? Simona joaca in cursul acestei zile cu Diyas. Daca vei paria intre 20 RON si 200 RON pe victoria romancei, NetBet iti va alimenta contul cu un bonus echivalent in momentul cand aceasta va fi eliminata din turneu ori il va castiga.

# Practic, Simona Halep mai are nevoie de cinci victorii pentru a castiga Roland Garros-ul. Daca pariezi de fiecare data 50 RON, sa spunem, pe victoriile sale, NetBet iti va oferi la final 50 RON x 5 meciuri, adica 250 RON bonus. Daca va fi eliminata azi, dar ai apucat sa pariezi pe victoria sa, primesti inapoi valoarea sumei pariate sub forma unui bonus.

# Daca vrei sa profiti la maximum de oferta, poti juca 200 RON pe fiecare victorie a Simonei, ceea ce inseamna ca in cazul castigarii turneului, vei primi bonus 1000 RON. Nimic mai simplu!

# IMPORTANT! Dupa ce ti-ai deschis contul la NetBet, nu uita ca trebuie sa te inregistrezi la aceasta oferta in categoria PROMOTII, de pe site-ul NetBet, si abia apoi sa pariezi pe meciurile Simonei. Nu sunt luate in calcul pariurile LIVE!

inregistrare buton

netbet

Sursa foto: iqads.ro


DE CE NETBET ESTE NUMARUL 1 IN ROMANIA?

NetBet, prima casa de pariuri licentiata in Romania (D 927/24.06.2015), iti ofera cel mai mare pachet de bun venit de pe piata jocurilor de noroc. Ai bonusuri pentru primele cinci depuneri, pana la 1500 RON! Depunerea si retragerea banilor este ultima problema la care trebuie sa te gandesti. Le poti face prin card credit/debit, skrill, NETELLER, paysafe card, e-card, transfer bancar offline si online.

betmag.ro iti mulțumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate