Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Pariază pe tenis la Unibet și poți câștiga premii de 50.000 RON

Superofertă Unibet pentru turneul de tenis la Roma.

Săptămâna aceasta fiecare 25 RON la Unibet pariați pe Internazionali BNL d’Italia îți aduc o intrare la Extragerea noastră cu premii de 50.000 RON.

Nu trebuie să optezi, trebuie doar să plasezi pariuri. Nu există un număr maxim de intrări pe care le poți acumula, iar la finalul săptămânii 10 jucători vor câștiga câte un premiu de 5.000 RON fiecare. Unul dintre ei ai putea chiar tu !

Cum se joacă:

  • Pariază pe orice meci de tenis de la ATP Masters 1.000 Rome în perioada 14-21 septembrie 2020;
  • Pentru fiecare pariu de 25 RON plasat vei obține o intrare la extragerea cu premii;
  • Extragerea cu premii va avea loc după încheierea turneului;

 Condiții de îndeplinit pentru a participa la promoție

Pentru această promoție nu este necesară optarea. Fiecare 25 RON pariați pe orice meci de tenis din Roma generează o intrare pentru extragerea cu premii. Toate tipurile de piețe de la un meci eligibil sunt luate în considerare pentru această promoție.

Pentru această promoție sunt eligibile atât pariurile pre-meci, cât și cele live. Pariurile single și cele multiple sunt eligibile pentru această promoție. Nu există cote minime necesare. Pariurile Cashed out nu sunt eligibile pentru această promoție.

Extragerea va avea loc în data de 22 septembrie. Premiile vor fi creditate în termen de 30 de minute de la finalizarea extragerii. Toate intrările vor fi combinate într-un cod unic. Codul unic va fi folosit la extragere.

Fondul de premiere va fi împărțit în mod egal de 10 câștigători, ceea ce înseamnă un premiu de 5.000 RON pentru fiecare. Poți câștiga un singur premiu pe perioada promoției.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare