Urmareste-ne

Archive

Pariem pe rugby și handbal. Iată biletul zilei! – PIERDUT

După ce, ieri, Africa de Sud și Noua Zeelandă au obținut biletele pentru semifinale la Cupa Mondială de rugby, azi se vor desfășura celelalte două meciuri din „sferturi”. betmag.ro le-a selectat pe ambele pentru biletul zilei.

Irlandezii vor începe meciul cu Argentina fără trei jucători de bază, printre ei și căpitanul echipei. Sud-americanii au impresionat în faza grupelor, jocul lor fiind apreciat de specialiști. Nu e de mirare, ținând cont că au avut cele mai multe puncte înscrise dintre toate participantele. Cota ca Argentina să câștige sau să nu piardă meciul la mai mult de opt puncte este una mai mult decât convenabilă.

Scoția s-a chinuit în grupe, însă a reușit să se califice. Acum trebuie să înfrunte un adversar care a mers perfect într-o urnă cu Anglia și Țara Galilor. Australienii n-au cum să rateze calificarea în semifinale, pe care o vor obține, probabil, cu stil.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a anunțat că toate restanțele salariale ale jucătorilor de la Minaur au fost achitate, fiind stabilit totodată și un buget pentru acest sezon. Campioana României a jucat bine în primele patru meciuri din Liga Campionilor, unde a avut și ghinion. Skopje n-ar trebui să fie un oponent pe care Minaur să nu-l învingă.

BILETUL ZILEI – DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE
Rugby, Irlanda – Argentina 2 (+8,5) @ 1.35
Rugby, Australia – Scoția 1 (-6,5) @ 1.30
Handbal, Minaur – Skopje 1 @ 1.33
Cota finală: 2.33

Sursă foto: freehdwallpapershq.com

Agenții autorizate