Urmareste-ne

Archive

Pariem pe Simona Halep și derby-ul orașului Manchester. Vezi biletul zilei! – PIERDUT

Sursa foto: news.asiaone.com

Încurajată de absența liderului mondial Serena Williams, Simona Halep are șanse mari să câștige în premieră Turneul Campioanelor, iar primul pas trebuie făcut cu Flavia Pennetta, jucătoare aflată în fața ultimului turneu din carieră. 

Italianca a învins-o recent pe Halep în semifinalele de la US Open, unde și-a adjudecat trofeul. Altfel vor sta lucrurile însă la competiția din Singapore, în care sportiva noastră debuta anul trecut cu un succes zdrobitor împotriva Serenei Williams. Simona și-a luat câteva săptămâni de pauză tocmai pentru a se recupera fizic și psihic înaintea acestui turneu.

Astăzi avem parte și de derby-ul orașului Manchester, venit într-un moment prielnic pentru ambele formații. Oaspeții trebuie să se descurce totuși fără golgheterul Aguero, accidentat. Dacă împotriva lui Bournemouth, absența sa nu s-a văzut, Sterling și Bony dând recital, cu Sevilla, un adversar mai puternic, cei doi nu au reușit nimic, „cetățenii” fiind salvați de Kevin De Bruyne.

Juventus are un start de sezon catastrofal, dar acum dă peste adversarul favorit. Torinezii au bifat 11 victorii și o remiză în ultimele 12 confruntări de acasă cu Atalanta, marcând minimum două goluri în zece dintre aceste partide.

BILETUL ZILEI – DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE
Simona Halep – Flavia Pennetta 1 @ 1.38
Man United – Man City Gazdele înscriu @ 1.25
Juventus – Atalanta 1 @ 1.33
Cota totală: 2.29 la Unibet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: news.asiaone.com

Agenții autorizate