Urmareste-ne

Archive

Pariem pe SuperCupa #Jucamdeacasa! Cota 3.15 din optimile de finală

Pariem pe SuperCupa #Jucamdeacasa! Cota 3.15 din optimile de finală, unde avem cele mai puternice echipe calificate după faza grupelor. Jocurile încep târziu, de la 22:25, 22:55, respectiv 23:50, și competiția este transmisă în direct și pe Pro X.

Pariem pe SuperCupa #Jucamdeacasa!

  • Primul meci de pe bilet este cel mai dezechilibrat și pune față în față echipele Univ. Craiova și Politehnica Timișoara. Oltenii sunt favoriți, demonstrând în grupe că sunt printre cei mai buni din competiție, așa că bookmakerii au oferit cota 1.45 pentru 1 solist.

Cota 3.15 din optimile de finală

  • Continuăm cu partida dintre ACS Poli Timișoara și SR Brașov, unde din nou, mergem pe gazde, care sunt favorite cu o cotă de 1.50.
  • Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Dinamo București și FC U Craiova, unde bucureștenii au cota 1.45 pentru victorie.
  • În total, toate cele trei meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală de 3.15.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii