Urmareste-ne

Fortuna

Pariezi live? Ai 15% cotă mărită la Fortuna

cota marita 15% live fortuna
Pariezi live? Ai 15% cotă mărită la Fortuna

În fiecare zi a lunii septembrie, Fortuna îți zâmbește cu un bonus de 15% cotă mărită pe biletele live. Respectă condițiile campaniei și bucură-te de câștiguri cu 15% mai mari fără niciun efort!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

15% cotă mărită pe LIVE

În primul rând, trebuie să știi că această promoție e valabilă în perioada 1-30 septembrie 2023. Beneficiezi de un bonus de 15% cotă mărită pe biletele live în fiecare zi a lunii septembrie. El va apărea pe biletul tău sub forma unei cote de 1,15.

Ca să iei bonusul cu 15% mai mult, plasează un bilet live (nu merge pe biletele pre-meci) care să îndeplinească următoarele condiții:

  1. să aibă cel puțin două selecții
  2. cota minimă să fie de 1,40 pentru fiecare dintre selecții
  3. miza să nu depășească 500 de lei.

Bonusul va fi adăugat automat pe biletul tău, dacă ai respectat cele 3 condiții de mai sus. În cazul în care nu ai o cotă suplimentară de 1,15 pe biletul tău live în stadiul de pregătire, mai verifică o dată dacă ai respectat toate condițiile.

Termeni și condiții generale

  • Promoția este dedicată tuturor jucătorilor majori care au cont pe efortuna.ro
  • Dacă un jucător deschide mai multe conturi pentru a revendica bonusul de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute!
  • Jucătorii care au avut contul închis înainte de data acordării bonusului nu se califică pentru primirea lui.
  • Campania nu se cumulează cu alte promoții Fortuna.
  • Un singur bonus poate fi activ în secțiunea bonus a contului de jucător. Dacă aveți deja unul activ, trebuie să finalizați rulajul înainte de a putea beneficia de 15% cotă mărită pe live.
  • Toate detaliile campaniei se găsesc în pagina dedicată.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate