Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Benfica – Galata, preferatul pariorilor în Ligă. Cum s-au modificat cotele

Sursa foto: uefa.com

Pentru multe echipe, duelurile din etapa a patra a Ligii Campionilor pot fi decisive pentru calificare. Una dintre aceste formații este Galatasaray, care ratează în proporție de 80% prezența în optimile de finală dacă pierde meciul cu Benfica.

Înaintea etapei, situația în grupa C a Ligii este destul de complicată. Pe primele două locuri, Atletico și Benfica au câte șase puncte, urmate pe poziția a treia de Galatasaray, cu patru, și Astana, pe ultimul loc, cu un singur punct.

În tur, turcii au reușit să câștige pe teren propriu, scor 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0. Cu toate acestea, faptul că au pierdut cu Atletico și au făcut egal cu Astana nu i-a dus decât pe locul 3.

Inițial, cotele partidei erau destul de echilibrate, cu Benfica cotată cu 1,80, egalul cu 3,50 și Galatasaray cu 4,30. În ultimele zile, foarte multe pariuri au fost făcute pe victoria portughezilor, în special datorită faptului că sunt motivați să spele din rușinea înfrângerii cu Sporting din campionat, 0-3 pe teren propriu.

Până la această înfrângere, Benfica avea trei victorii consecutive pe teren propriu, fără gol primit: 3-0 cu Ferreira, 2-0 cu Astana și 6-0 cu Belenenses.

Astfel, în dimineața partidei, cotele s-au schimbat simțitor în favoarea Benficăi. Portughezii sunt cotați cu 1,53, egalul cu 4,60 și Galatasaray cu 6,50! Partida va începe la ora 21:45.

Benfica – Galatasaray
Cote inițiale: 1,80 – 3,50 – 4,30
Cote actuale: 1,53 – 4,60 – 6,50

Sursa foto: uefa.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

 

Agenții autorizate