Urmareste-ne

Archive

Pariorii mizează pe fotbal. Vezi lista celor mai jucate meciuri de vineri!

Sursa foto: www.foci-live.hu

Privind pariurile făcute la casa de pariuri Mozzart, se poate observa faptul că pariorii erau nerăbdători să revină fotbalul în ofertele de joc. Dovadă sta lista celor mai jucate opt meciuri de vineri, toate din fotbal.

Partida pe care s-au pariat cei mai mulţi bani este Slaven – Dinamo Zagreb, în care oaspeţii sunt favoriţi. Aceştia au nevoie de victorie pentru a nu pierde legătura cu Rijeka, liderul din Croaţia cu patru puncte peste dinamovişti. De partea cealaltă, Slaven este prima echipă peste linia retrogradării, cu doar 17 puncte în 16 meciuri.

Meciul care deschide etapa din Bundesliga, Hamburg – Dortmund, este şi el pe lista celor mai pariate evenimente de vineri. Majoritatea pariorilor au mers pe 2 solist, unde cota este 1,35.

Nu lipseşte nici meciul Gent – Westerlo, din Belgia, unde gazdele au ocazia să treacă pe primul loc dacă înving, cel puţin până la jocul lui Oostende, din weekend, liderul din clasament, cu un punct peste Gent.

Coşmarul Stelei, Middlesbrough, este de asemenea pe lista celor mai jucate echipe de vineri.

Sursa foto: www.foci-live.hu

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Agenții autorizate