Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pariu cu atitudine de la Singapore. Prinde cota de 4,10!

Sursa foto: nos.nl

În această săptămână, fanii tenisului vor avea în cap o singură competiție, Turneul Campioanelor. După ce în prima zi Halep și Sharapova au câștigat meciurile cu Pennetta, respectiv Radwanska, a venit rândul duelurilor din grupa albă.

Prima partidă a zilei se joacă începând cu ora 12:00, între Garbine Muguruza, din Spania, și Lucie Safarova, din Cehia. Iberica este favorită, în special după ce a avut un final de an foarte bun, cu un turneu câștigat la Beijing. Mai mult, a jucat și o finală de Grand Slam, la Wimbledon, iar scorul meciurilor din 2015 este 38-18.

De partea cealaltă, Lucie Safarova a avut și ea un an bun, cu o finală de Grand Slam la Roland Garros și un turneu câștigat, la Doha. Scorul partidelor disputate în 2015 este pozitiv, 31-17. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în iunie 2015, când jucătoarea din Cehia s-a impus cu 7-6, 6-3, la Roland Garros, în sferturile de finală. Chiar dacă a pierdut acel meci, Muguruza este favorită în acest duel, însă partida se anunță mai echilibrată decât o arată cotele.

Așadar, pentru cei care preferă să joace un pariu cu atitudine, recomandăm o victorie a ibericei în trei seturi. Partida va începe la 12:00, ora României, și va putea fi urmărită pe DigiSport 2.

Pont: Muguruza câștigă cu 2-1 la seturi @ 4,10 la Unibet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursa foto: nos.nl

Agenții autorizate