Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Cupa FA. Mizăm pe echilibru

Sursa foto: nycfc.live.mancity.aquepreview.com

Pariu cu atitudine din Cupa FA, unde Arsenal întâlneşte Sunderland în primul meci pe care îl dispută în această competiţie anul acesta.

Cele două echipe joacă acest duel după serii total diferite de rezultate. În timp ce Arsenal vine după patru victorii în ultimele cinci meciuri, Sunderland a reşit într-un final să câştige o partidă după patru înfrângeri

Tunarii lui Arsene Wenger au o perioadă foarte bună, fiind pe primul loc după 20 de etape, cu 42 de puncte, cu două mai mult decât marea revelaţie a începutului de sezon, Leicester. De partea cealaltă, Sunderland are un sezon foarte prost, fiind pe locul 19 din 20 în campionat, cu doar 15 puncte strânse în 20 de etape.

Arsenal are şi o datorie morală faţă de această competiţie, pe care a câştigat-o în ultimele două sezoane, acestea fiind cele mai importante trofee din ultimii ani. Având în vedere că este un meci de Cupă, cel mai probabil Costel Pantilimon va fi rezervă.

Pont: X pauză / 1 final @ 4,10 la Unibet

Sursa foto: nycfc.live.mancity.aquepreview.com

turborÎNCHIDE PARIUL ÎN ORICE MOMENT!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Aici poți închide pariul în orice moment cu ajutorul TURBO CASHOUT. Exemplu: ai pariat 10 lei pe acest meci, dar lucrurile nu sunt conform așteptărilor tale în prima repriză, echipa favorită fiind condusă. La Fortuna vei avea posibilitatea să încasezi înapoi o parte din suma pariată exact atunci când decizi tu.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate