Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Cupă. O favorită bagă rezervele

Sursa foto: sevillavisual.es

Marţi avem un pariu cu atitudine din Cupă, mai exact din Copa del Rey, în Spania, unde Sevilla primeşte vizita celor de la UD Logrones.

Deţinătoarea Europa League începe meciul fără nicio grijă şi aproape fără niciun titular, după ce în tur s-a distrat cu formaţia din liga a treia, scor 3-0. Astfel, acest meci este doar o oportunitate pentru tinerii juniori ai Sevillei să se remarce, lucru care le va da şansa oaspeţilor de a marca măcar un gol.

Şansele să marcheze ambele formaţii sunt destul de mari, având în vedere că UD Logrones trece printr-o formă bună în deplasare, unde are patru meciuri fără înfrângere şi trei goluri marcate.

De asemenea, Sevilla a primit cinci goluri în ultimele cinci meciuri acasă, lucru care ne dă încredere pentru acest pariu cu atitudine din Cupă.

Pont: Ambele înscriu @ 2,10 la Fortuna

Sursa foto: sevillavisual.es

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate