Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Liga 1. Cota 2,65 la meciul Stelei

Sursa foto: judeţeanul.ro

În aceste zile, una dintre cele mai complicate situaţii din Liga 1 se regăseşte la Steaua, care a rămas fără antrenor chiar înainte de finalul sezonului regulat, iar prezenţa în play-off pare şi ea în pericol.

După înfrângerea cu marea rivală la titlu, Astra, scor 0-1, roş-albaştrii se deplasează în etapa intermediară la ASA, trupa care este clasată pe şase, primul loc peste linia de play-off. Cele două sunt despărţite de trei puncte, în favoarea Stelei, însă acest duel poate schimba situaţia.

Istoricul partidelor directe ne face să credem că vom avea un meci sărac în goluri, aşa cum au fost majoritatea întâlnirilor din trecut. Mai mult, ultimele rezultate ale Stelei duc şi ele spre un duel cu puţine goluri, cel mai bun exemplu fiind meciul cu Astra, câştigat de giurgiuveni cu un gol marcat în minutul 90+5.

Betmag.ro a ales un pariu cu atitudine de la aceast duel, unde mergem pe o partidă cu maximum un gol. Dacă ne uităm la ultimele patru întâlniri, trei s-au terminat cu scorul 1-0.

Fiind vorba despre o miză imensă, dar privind şi ineficienţa bucureştenilor în atac, şansele să fie goluri sunt destul de mici.

Pont: Sub 1,5 goluri @ 2,65 la Fortuna

Sursa foto: judeţeanul.ro

 

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate