Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pariu cu atitudine din Liga 1! Dinamo îți oferă cota 3,30 cu CS U Craiova

Sursa foto: sport.bzi.ro

Duminică se joacă două meciuri tari în Liga 1, CS U Craiova – Dinamo și Steaua – Pandurii. Primul dintre ele ne-a atras atenția și vă oferim un pariu cu atitudine din care puteți scoate profit.

La o privire rapidă asupra clasamentului, se observă faptul că Dinamo este neînvinsă în deplasare în acest sezon! Șapte deplasări, o victorie, șase egaluri și nicio înfrângere. De asemenea, se poate vedea și faptul că CS U Craiova a câștigat doar două jocuri acasă, cu CSMS Iași și Concordia, echipe modeste care nu vor prinde play-off-ul. Mai mult statistica meciurilor directe este și ea de partea „câinilor”. Dinamo a câștigat în tur, scor 1-0, iar sezonul trecut cele două întâlniri s-au terminat la egalitate, 0-0 și 1-1.

Fiind vorba despre un meci foarte echilibrat, șansele să vedem multe goluri sunt destul de mici, așa că putem încerca un pariu cu atitudine la acest duel. Având în vedere că cel mai probabil Dinamo va pleca cu un punct de la Craiova, mergem pe X2 și VG2. Mai exact, echipa oaspete va câștiga sau va fi egal și mai multe goluri se vor înscrie în repriza secundă.

Pont: X2 & VG2 @ 3,30 la Mozzart

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursa foto: sport.bzi.ro

Agenții autorizate