Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pariu cu atitudine din Liga Campionilor! Cota 3,40 la Sevilla – Manchester City

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

În această seară se joacă primele meciuri din etapa a patra a Ligii Campionilor, în urma cărora se pot decide unele dintre echipele calificate în optimile de finală.

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri se dispută în grupa D, între Sevilla şi Manchester City. Cele două echipe sunt în luptă directă pentru locul doi, într-o grupă în care Juventus pare favorită să termine pe prima poziţie.

În tur, Manchester City s-a impus la limită pe teren propriu, scor 2-1, după un gol marcat de belgianul De Bruyne în minutul 90+1. Înaintea etapei, Manchester City este pe locul doi, cu şase puncte, în timp ce Sevilla este pe trei, cu trei puncte.

Cetăţenii trec printr-o formă foarte bună, cu şapte victorii şi un egal în ultimele opt meciuri, în timp ce spaniolii au doar două victorii şi un egal în ultimele cinci partide.

Pe teren propriu, Sevilla a câştigat ultimele trei meciuri disputate, unul dintre ele împotriva Barcelonei. Ne aşteptăm la un meci foarte echilibrat, în care Manchester City speră să obţină un egal, iar Sevilla se va chinui să câştige pentru a spera până în ultima etapă la calificare.

PARIU CU ATITUDINE

Sevilla – Manchester City X @ 3,40 la Unibet

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate