Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Premier League. Costa, eroul lui Mourinho?

Sursa foto: ofsajd.onet.pl

Pentru luni propunem un pariu cu atitudine din Premier League, unde se joacă meciul dintre Leicester şi Chelsea, ultimul din runda 16.

Gazdele sunt pe locul doi, depăşite doar de Arsenal, care are un meci mai mult, în timp ce londonezii sunt pe 16, la un punct de Norwich, prima echipă de sub linia retrogradării.

Deşi toată atenţia va fi pe Vardy, atacantul gazdelor, şansele ca Diego Costa să iasă iar la rampă şi să fie iar eroul lui Chelsea sunt foarte mari. Ultima victorie pe care Jose Mourinho a obţinut-o în campionat, 1-0 cu Norwich, i se datorează în totalitate atacantului spaniol, care a înscris singurul gol.

Având în vedere că Jose Mourinho are mereu resurse pentru derby-uri, iar acum toată atenţia este asupra lui, sunt şanse mari ca portughezul să plece cu trei puncte din această deplasare, iar Costa este cel mai îndreptăţit să spere la golul victoriei.

Pont: Diego Costa înscrie în meci @ 2,70 la Fortuna

Sursa foto: ofsajd.onet.pl

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate