Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Premier League! Cota 2,00 la Chelsea – Everton

Sursa foto: nos.nl

Sâmbătă oferim un pariu cu atitudine din Premier League, în care este implicată cea mai inconstantă echipă din campionat, Chelsea.

Londonezii s-au făcut iar de râs în timpul săptămânii, când nu au fost în stare să câştige meciul cu West Brom, terminat la egalitate 2-2 pe teren propriu. În această etapă, primesc vizita lui Everton, care vine după un egal fără goluri la Manchester City.

Meciurile dintre cele două echipe au fost foarte spectaculoase în ultima perioadă, în ultimele trei marcându-se nu mai puţin de 14!

Fiind o echipă pe care nu este indicat să pariezi în această perioadă, la meciurile lui Chelsea este indicat să jucăm pe goluri decât pe victorie.

Pont: Ambele înscriu şi peste 2,5 goluri @ 2,00 la Superbet

Sursa foto: nos.nl

turborÎNCHIDE PARIUL ÎN ORICE MOMENT!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Aici poți închide pariul în orice moment cu ajutorul TURBO CASHOUT. Exemplu: ai pariat 10 lei pe acest meci, dar lucrurile nu sunt conform așteptărilor tale în prima repriză, echipa favorită fiind condusă. La Fortuna vei avea posibilitatea să încasezi înapoi o parte din suma pariată exact atunci când decizi tu.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate