Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pariu cu atitudine din Serie A! Cota 3,00 la derby-ul Lazio – AC Milan

Sursa foto: www.todaysport.it

Meciul zilei în Serie A se joacă la Roma, între Lazio și AC Milan, două forțe ale Italiei care se bat pentru un loc în cupele europene în acest sezon.

După 10 etape, cele două echipe sunt despărțite de două puncte, în favoarea romanilor. Lazio este clasată pe locul șase, în timp ce AC Milan este pe opt.

Fiecare echipă are câte trei absenți înaintea partidei. Lazio nu se poate baza pe De Vrij, Keita și Parolo, în timp ce „diavolul roșu” se deplasează la Roma fără Menez, Balotelli și Abate. AICI AI ECHIPELE PROBABILE

Cifrele lazialilor pe teren propriu le dau bătăi de cap oaspeților. Ștefan Radu și coechipierii au câștigat toate cele cinci meciuri disputate pe Olimpico și au un golaveraj incredibil, 11-1! La capitolul meciuri în deplasare, AC Milan stă destul de modest, cu doar patru puncte obținute în cinci jocuri „afară”.

Meciurile directe au oferit mereu jocuri spectaculoase, două din ultimele trei întâlniri terminându-se cu patru goluri marcate. Ultimul meci disputat la Roma a fost câștigat de Lazio, scor 3-1.

Pont: 1r1+&2r2+ (În prima repriză se înscrie minimum un gol și în a doua repriză se înscriu minimum două goluri) @ 3,00 la Superbet

Sursa foto: www.todaysport.it

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate